ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Παναχαϊκή: Δήλωση Brandon Bailey-Ανακοίνωσε υπεύθυνο ανάπτυξης και εμπορικού σήματος

Κοινοποίηση
Tweet

Τοποθέτηση για την επικείμενη σεζόν έκανε ο Brandon Bailey

Νέος υπεύθυνος ανάπτυξης και εμπορικού σήματος ο Sergio Blandi.

Έναν άνθρωπο με σπουδαίο βιογραφικό πρόσθεσε στην "οικογένειά" της η Παναχαϊκή. Ενώ, από την πλευρά του ο μέτοχος της ομάδας Brandon Bailey σε δήλωσή του ανέφερε ότι "Έχουμε μεγάλες προσδοκίες για την ομάδα".

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το νέο μέλος στους "κοκκινόμαυρους":

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή καλωσορίζει στην οικογένειά της τον Sergio Blandi, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του Υπεύθυνου Ανάπτυξης και Εμπορικού σήματος της ΠΑΕ (Head of Business Development and Club Strategy)!

Έχοντας εξειδικευτεί στο Sports Management και το Global Sports Marketing, έχει αναπτύξει κάποια από τα σημαντικότερα project του σπουδαιότερου πρωταθλήματος στον κόσμο, της Ισπανικής LaLiga, ενώ στο παρελθόν παρείχε τις υπηρεσίες του σε κορυφαία club όπως οι Galatasaray, Besiktas, Fenerbahce, Basaksehir, Toulouse FC κ.α.

"Benvenuto Sergio!"

Η δήλωση του μετόχου Brandon Bailey:

"Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για την επερχόμενη σεζόν. Ελπίζουμε ότι οι οπαδοί μοιράζονται τον ενθουσιασμό μας. Έχουμε συζητήσει για να φτάσουμε σε αυτή τη στιγμή για πολλά χρόνια.

Όσον αφορά την εκκαθάριση όλων των -κληρονομημένων- χρεών και το γεγονός ότι τελικά μπορούμε να επενδύσουμε όλους τους πόρους μας στην ομάδα για την επερχόμενη σεζόν ώστε να πάμε για το πρωτάθλημα και τη Super League 1. Αυτή η σεζόν αντιπροσωπεύει επίσης μια ευκαιρία να δούμε πόση στήριξη έχει πραγματικά η ομάδα ποδοσφαίρου από τους οπαδούς και τους χορηγούς της.

Σίγουρα έχουμε κάνει λάθη στην πορεία, αλλά η δέσμευσή μας να βγάλουμε την ποδοσφαιρική ομάδα από τα χρέη και να αγωνιστεί για την A’ Εθνική δεν έχει ποτέ κλονιστεί. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες για την ομάδα – περιμένουμε να αγωνιστεί για το πρωτάθλημα και ελπίζουμε πάνω απ’ όλα να έχει ισχυρή βάση οπαδών που θα της δώσουν επιπλέον κίνητρο.

Αυτή η σεζόν θα είναι επίσης ένα μεγάλο τεστ για την Πάτρα, να δείξει ότι στηρίζει την Παναχαϊκή ή αν η ομάδα έχει πραγματική υποστήριξη μόνο από εμάς τους Αμερικανούς".

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports