EVENTS

/

Είδατε «The Perfect Couple»; Η πρεμιέρα στο L.A και οι πρώτες εντυπώσεις

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Η μίνι σειρά μυστηρίου, που δεσπόζει στο Netflix αυτή τη στιγμή, με πρωταγωνίστρια τη Νικόλ Κίντμαν

Στις δημοφιλέστερες επιλογές του κοινού του Netflix σκαρφάλωσε αυτόματα η μίνι σειρά μυστηρίου «The Perfect Couple» με το «πρωτοκλασάτο» καστ ηθοποιών και επικεφαλής τη Νικόλ Κίντμαν.

Η πολυβραβευμένη Αυστραλή super star υποδύεται την Greer Garrison Winbury, μια επιτυχημένη μυθιστοριογράφο που με χειριστικό και απολυταρχικό τρόπο ηγείται μιας πάμπλουτης φαμίλιας. Επειδή μάλιστα δεν χωνεύει την μέλλουσα νύφη της, η οποία είναι κόντρα στη δική της τέλεια εικόνα, δυσανασχετεί διοργανώνοντας το γάμο. Όμως ο πνιγμός της sexy παρανύμφου, κάνει συγγενείς και καλεσμένους να δείχνουν ύποπτοι.

Πλάι στην «υπερδύναμη» Κίντμαν παίζουν ο καταξιωμένος Λιβ Στράιμπερ και οι ανερχόμενες Iβ Χιούσον και Μέγκαν Φέιχι. Σε άλλους ρόλους συναντάμε τους Ντακότα Φάνινγκ, Μπίλι Χάουλ ακόμα και τη βετεράνο του γαλλικού σινεμά, Ιζαμπέλ Ατζανί.  Μιλάμε για μια καλογυρισμένη παραγωγή, που εστιάζει στα κρυμμένα μυστικά της οικογένειας. Η οποία βέβαια δεν είναι αυτό που δείχνει. Οι κριτικές λένε πάντως πως τόσο ταλαντούχοι ηθοποιοί άξιζαν λιγότερο επιφανειακό αποτέλεσμα. Το όλο κλίμα παραπέμπει σε «Real Houswives», επισημαίνεται.  Εστω κι αν ως την τελευταία στιγμή δεν υποπτεύεσαι το δολοφόνο.

Στη λαμπερή πρεμιέρα στο Λος Αντζελες, η αγαλμάτινη Κίντμαν ήταν πολύ αποκαλυπτική, με εφαρμοστό και ημιδιάφανο, μαύρο φόρεμα Ferragamo με υπερβολικά χαμηλό ντεκολτέ. Πολύ τολμηρό και το outfit της ζωντανής κούκλας Μέγκαν Φέιχι. Δείτε στιγμιότυπα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View