ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΠΑΣΟΚ Αχαΐας: Πού θα στηθούν οι κάλπες- Πότε έρχονται Ανδρουλάκης και Διαμαντοπούλου

Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
konstantina_andriopoulou@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Η αντίστροφη μέτρηση, έχει ήδη ξεκινήσει

Σε οργανωτική εγρήγορση, βρίσκεται η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος, για την ανάδειξη ηγεσίας, στις 6 και στις 13 Οκτωβρίου.

Η αντίστροφη μέτρηση, έχει ήδη ξεκινήσει και σύμφωνα με τη Ν.Ε. Αχαΐας, στο νομό θα στηθούν 27 κάλπες -τέσσερις περισσότερες από το 2021- σε 14 περιοχές.

Συγκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest, στην Αιγιάλεια, θα στηθεί μια κάλπη στην Ακράτα και τρείς στο «Αλέκος Μέγαρης» στο Αίγιο, στα Καλάβρυτα στο ΚΕΠ μια κάλπη, όπως μια θα  είναι και στις περιοχές της Κλειτορίας, της Χαλανδρίτσας και του Σταυροδρομίου. Στην Δυτική Αχαΐα, θα στηθεί μια κάλπη στα Σαγέικα και δυο στην Κάτω Αχαΐα (Δημαρχείο ή «Μελίνα Μερκούρη»). Στην Πάτρα, κάλπες θα υπάρχουν, δυο στην Οβρυά, στα γραφεία του παλιού κοινοτικού διαμερίσματος, στα Ζαρουχλέικα θα μπουν τρεις κάλπες, στο παλιό κοινοτικό διαμέρισμα, στο 2ο Γυμνάσιο (Τριών Ναυάρχων) θα στηθούν τέσσερις κάλπες από τρεις που ήταν το 2021, στο 11ο Δημοτικό Σχολείο (Ρήγα Φεραίου και Σατωβριάνδου) θα υπάρχουν τέσσερις κάλπες, στο Αρκτικό Διαμέρισμα θα στηθεί μια κάλπη και στο Ρίο θα μπουν δυο κάλπες, στο πρώην Δημαρχείο.

Στην Πάτρα ο Νίκος Ανδρουλάκης και Άννα Διαμαντοπούλου

Προεκλογική κεντρική εκδήλωση στην Πάτρα, τo Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στο «Πάνθεον», θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία Νίκος Ανδρουλάκης.

Το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, στις 27 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νομό Αχαΐας.

Ανοικτό είναι ακόμη το πότε θα έρθει στην Πάτρα ο Χάρης Δούκας.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις