SPOTLIGHT

/

Νίκος Κουρής: «Λες μόλις παντρευτούμε να χωρίσουμε;» - Η ατάκα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έναν μήνα πριν από τον γάμο του

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε αναλυτικά

Τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αφού φήμες τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, ύστερα από 18 χρόνια κοινής πορείας και ενώ μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Μάλιστα, δημοσίευμα της On Time ανέφερε ότι: «Σύμφωνα με φήμες, ο δημοφιλής ηθοποιός και η ταλαντούχα χορογράφος και ηθοποιός βρίσκονται σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες και ο Νίκος Κουρής μένει όλο αυτό τον καιρό σε άλλο σπίτι. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι αν τα σύννεφα στον γάμο τους θα οδηγήσουν σε χωρισμό ή σε επανασύνδεση».

Οι δηλώσεις στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη
Ο Νίκος Κουρής ένα μήνα πριν από τον γάμο του, είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων είχε μιλήσει και για την απόφαση τους να παντρευτούν με την Έλενα Τοπαλίδου, ύστερα από 18 χρόνια σχέσης.

 Τότε, η παρουσιάστρια είχε ρωτήσει τον ηθοποιό: «Μήπως επειδή δεν ήσασταν παντρεμένοι κρατήθηκε η σχέση σας τόσο ζωντανή και είστε και οι δύο ακόμα πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον;».

«Λες να γίνει σαν την ταινία «Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα», μόλις παντρευτούμε να χωρίσουμε; Ξέρεις, ότι τον έδεσε τον γάιδαρο;», είχε απαντήσει ο Νίκος Κουρής.

Στη συνέχεια είχε πει ότι: «Νομίζω ότι εμείς δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, ούτε η Έλενα, ούτε εγώ είμαστε άνθρωποι που θέλουμε να δέσουμε τον γάιδαρό μας!

Θέλουμε απλά να ζήσουμε αυτό το πράγμα με όλους τους φίλους μας, αυτό είναι κυρίως και να το γιορτάσουμε σαν να είναι μία επανέναρξη. Πώς κάνουν κάποιοι που κάνουν έναν δεύτερο γάμο για να ανανεώσουν τους όρκους… Ένα πάρτι θέλουμε να κάνουμε βασικά!».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight