MORE SPORTS

/

Πέθανε στα 63 του ο ηθοποιός και οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων Τσαντ ΜακΚουίν

Κοινοποίηση
Tweet

Ήταν γιος του σπουδαίου Αμερικανού ηθοποιού Στιβ ΜακΚουίν

Νέος σε ηλικία είχε φύγει από τη ζωή ο διάσημος ηθοποιός πατέρας του, Στιβ ΜακΚουίν-Steven McQueen‎‎, (24 Μαρτίου 1930 - 7 Νοεμβρίου 1980), νέος σχετικά έμελλε να φύγει από τη ζωή και ο ίδιος, ο Chad Steven McQueen στα 63 του χρόνια που ήταν ηθοποιός του Χόλιγουντ και οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων & άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, στο Παλμ Σπρίνγκς της Καλιφόρνια.

Ο Τσαντ ΜακΚουίν, γιος του θρυλικού ηθοποιού Στιβ ΜακΚουίν, που υποδύθηκε τον «Ολλανδό» στη σειρά ταινιών «The Karate Kid» πέθανε στα 63 του χρόνια. Είχε γεννηθεί τον Δεκέμβριο του 1960.

Η οικογένειά του επιβεβαίωσε τον θάνατό του την επόμενη μέρα με μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στους ξεχωριστούς λογαριασμούς του Τσαντ και του Στιβ στο Instagram. Η αιτία του θανάτου του δεν έγινε γνωστή.

Η σύζυγός του Τζίνι και τα παιδιά του, Τσέις και Μάντισον ανέφεραν σε δήλωση στο Variety: «Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον θάνατο του πατέρα μας, Τσαντ ΜακΚουίν. Το αξιοσημείωτο ταξίδι του ως στοργικού πατέρα για εμάς, μαζί με την ακλόνητη δέσμευσή του στη μητέρα μας, αποτέλεσαν πραγματικά παράδειγμα μιας ζωής γεμάτη αγάπη και αφοσίωση» Το πάθος του για τους αγώνες όχι μόνο ανέδειξε το εξαιρετικό ταλέντο του, αλλά λειτούργησε και ως τρόπος να τιμήσει την κληρονομιά του πατέρα του, μια απόδειξη των αξιών που του ενστάλαξε».

Ο Τσαντ ΜακΚουίν έπαιξε ως γνωστόν τον Ολλανδό στην ταινία «The Karate Kid» του 1984 με τον Ραλφ Μάτσιο που αποτέλεσε μεγάλη εμπορική επιτυχία και επανέλαβε τον ρόλο δύο χρόνια αργότερα στην ταινία «The Karate Kid Part II».

Πρωταγωνίστησε επίσης στις ταινίες «Death Ring», «Firepower» και «Red Line» πριν εγκαταλείψει την κινηματογραφική βιομηχανία για να ασχοληθεί με τους αγώνες σπορ αυτοκινήτων από τη δεκαετία του 1990. Έκανε μια τελευταία εμφάνιση στην ταινία του 2001 «Fall: The Price of Silence».

Ο αείμνηστος πατέρας του Στιβ ΜακΚουίν-Steven McQueen υπήρξε από τους θρυλικούς Χολυγουντιανούς σταρ με μία σπουδαία καριέρα στα 60ς και τα 70ς ενώ ήταν κα λάτρης των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ο αείμνηστος πατέρας του εκλιπόντος, Στιβ ΜακΚουίν που διακρινόταν για το ταλέντο και την Cool αρρενωπότητα και γοητεία του.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports