ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάτω Αχαΐα: Με λαμπρότητα η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε ΦΩΤΟ

Με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην πόλη της Κάτω Αχαΐας.

  Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν την κύρια ημέρα της εορτής με την τέλεση της Πανηγυρικής θείας Λειτουργίας στον ομώνυμο Ιερό Ναό, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, παρουσία Αρχών, Σωμάτων Ασφαλείας Φορέων και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος μετά το πέρας των θρησκευτικών εκδηλώσεων  δήλωσε: 

«Σήμερα εορτάζουμε την Ύψωση του Σταυρού πάνω στον οποίο μαρτύρησε ο Ιησούς Χριστός και έγινε έκτοτε το σύμβολο του Χριστιανισμού. Εύχομαι να πορευόμαστε στη ζωή μας με αγάπη, σύνεση, σοφία και ο Σταυρός να αποτελεί για όλους πηγή δύναμης, προκειμένου να αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες καταστάσεις. Χρόνια πολλά στον Σταύρο και στη Σταυρούλα!».

Το παρόν, επίσης, στις θρησκευτικές εκδηλώσεις έδωσαν:  Ο Υφυπουργός Πολιτισμού Ιάσονας Φωτήλας, η πρώην Υφυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Παναγιώτης Αντωνόπουλος, η Αντιπεριφεριάρχης Δημόσιας Υγείας Άννα Μαστοράκου, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, η Πρόεδρος του Δ.Σ. Δυτικής Αχαΐας Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνα Ασκούνη, Άγγελος Καραντζάς, Ηλίας Καμπέρος, Βασίλης Καρβουνιάρης, Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, Γιώργος Βεσκούκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Δυμαίων Γιώργος Παναγιωτόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αναστάσιος Βερρόπουλος και Ιωάνης Θανασούλιας, ο Γ.Γ. του Δήμου Δυτ. Αχαΐας Σταύρος Βέρρας, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα" Άγγελος Στεργιόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δυτικής Αχαΐας Κανέλλος Κανελλόπουλος, ο Επικεφαλής της παράταξης "Νέα Δυτική Ελλάδα" Σπύρος Σκιαδαρέσης, ο πρώην Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, ο πρώην Βουλευτής Αχαΐας Άγγελος Τσιγκρής, η Πολιτευτής της ΝΔ Ευσταθία Γιαννιά και η πολιτευτής  Έλενα Κονιδάρη, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κάτω Αχαΐας Ανδρέας Φώτου, η Πρόεδρος της Δ.Κ. Κάτω Αχαΐας Αθανασία Σπανού,  ο Γενικός Περιφερειακός Δ/ντης της Αστυνομίας Ανδρέας Τσαπικούνης, συνοδευόμενος από το βοηθό του Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Κακούση, ο Διοικητής του ΚΕΤΧ Γεώργιος Αλεξίου, ο Διοικητής της 116 Π.Μ. Αράξου Αβραάμ Αβραμίδης,  ο Διοικητής Π.Υ. Νομού Αχαΐας Βασίλης Μαρτζάκλης, ο Διοικητής του Α.Τ. Κάτω Αχαΐας Χρήστος Ψύχος και ο Διοικητής Τμ. Ασφαλείας Κάτω Αχαΐας Θεοδώσης Σαμπανιώτης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις