ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εργαστήρι για όλη την οικογένεια με θέμα την επικοινωνία, από το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας

Κοινοποίηση
Tweet

Την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στα γραφεία του "Καλλίπολις"

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας  "Καλλίπολις", πρόκειται να υλοποιήσει εργαστήρι για όλη την οικογένεια, με θέμα: «Ακούω και ακούγομαι… Η οικογένειά μου, τόπος ασφάλειας & εμπιστοσύνης».

Το εργαστήρι απευθύνεται σε όλα τα μέλη της οικογένειας και αποτελεί τη βάση για τη διαμόρφωση ενός κοινού κώδικα επικοινωνίας μεταξύ γονιών και παιδιών, την ανάδειξη όλων εκείνων των παραγόντων που διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία της οικογένειας και το χτίσιμο σχέσεων εμπιστοσύνης, ασφάλειας και συνεργασίας.

Ο τρόπος με τον οποίο θα υλοποιηθεί είναι βιωματικός με την αξιοποίηση της ομαδοσυνεργατικής προσέγγισης.

Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του, γονείς και παιδιά της ίδιας οικογένειας θα εργαστούν μαζί, μοιραζόμενοι τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις εμπειρίες τους με τους υπόλοιπους στην ολομέλεια του κύκλου.

Στο εργαστήρι θα συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 7-12 ετών μαζί με τους γονείς τους, με βασική προϋπόθεση να είναι τουλάχιστον 2 μέλη από κάθε οικογένεια (παιδί και γονιός). Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής και θα δοθεί σειρά προτεραιότητας σε όσους έχουν συμμετάσχει ξανά σε δράσεις του Καλλίπολις. 

Το εργαστήρι πρόκειται να υλοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 και ώρες 17:30-19:30, από επαγγελματίες του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις. Ο χώρος υλοποίησης είναι τα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 35, 1ος όροφος) και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 (Υπεύθυνες: κ. Βίκυ Κυρίτση – Κοινωνική Λειτουργός MSc  και κ. Θωμαΐς Σταύρου – Κοινωνική Λειτουργός MSc) ή στο email: kallipolis@ kpachaia.gr, ή να συμπληρώσετε την ακόλουθη αίτηση 

https://kpachaia.gr/ergastiri- gia-oli-tin-oikogeneia/

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις