SPOTLIGHT

/

Η 52χρονη ηθοποιός Λίζα Κολόν-Ζάγιας έγραψε ιστορία με το πρώτο της Emmy

Κοινοποίηση
Tweet

Η δε Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι που επίσης κέρδισε Emmy, δήλωσε πως "«ήταν δώρο» να υποδυθώ την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο «The Crown»"

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας Λίζα Κολόν-Ζάγιας - Liza Colón-Zayas απέσπασε το βραβείο του Καλύτερου Β' Γυναικείου Ρόλου σε κωμική σειρά στην φετινή απονομή των βραβείων Emmy, για το ρόλο της στην αγαπημένη & επιτυχημένη σειρά «The Bear».

Με το βραβείο αυτό η γεννημένη στη Νέα Υόρκη και μεγαλωμένη στην περιοχή του Μπρονξ, Κολόν-Ζάγιας έγινε η πρώτη Λατίνα ηθοποιός που κερδίζει στην συγκεκτριμένη κατηγορία.

«Ευχαριστώ τον σύζυγό μου Ντέιβιντ Ζάγιας (David Zayas), που μου είπε να γράψω έναν ευχαριστήριο λόγο και δεν το έκανα γιατί δεν πίστευα ότι θα ήταν πιθανό», δήλωσε η 52χρονη ηθοποιός καθώς παρέλαβε το βραβείο από τους Κέιτλιν Όλσον (Kaitlin Olson) και Ρομπ Μακέλενεϊ (Rob McElhenney).

Το «The Bear» είναι μια αμερικανική ψυχολογική κωμικοδραματική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Christopher Storer για το FX στο Hulu με πρωταγωνιστή τον χαρισματικό ηθοποιό Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ.

Η Liza Colón-Zayas είναι και θεατρικός συγγραφέας. Έχει γεννηθεί το 1972 & έγινε περισσότερο γνωστή με τον ρόλο της Tina Marrero στην σειρά «The Bear» για την οποία & κέρδισε το Primetime Emmy Award για τον εξαιρετικό δεύτερο γυναικείο ρόλο σε μια κωμική σειρά το 2024 στην απονομή των 76ων Έμμυ. Να προσθέσουμε πως το «Shogun» κέρδισε το βραβείο για την καλύτερη δραματική σειρά στα 76α Primetime Emmy Awards την Κυριακή 15-9-2024 το βράδυ, ένα από τα 18 συνολικά τρόπαια που κατέκτησε.

Η δε Elizabeth Debicki, η ψηλή 34χρονη Αυστραλή ηθοποιός κέρδισε το πρώτο της βραβείο Emmy για την ερμηνεία της στο ιδιαίτερα δημοφιλές «The Crown».

Η διάσημη ηθοποιός που έχει παίξει και στον «Υπέροχο Γκάτσμπι» του Μπαζ Λούρμαν, υποδύθηκε την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα στις δύο τελευταίες σεζόν της δημοφιλούς δραματικής σειράς της πλατφόρμας του Netflix, και διακρίθηκε καθώς απέσπασε το βραβείο καλύτερου Β΄ Γυναικείου Ρόλου σε Δραματική Σειρά στα 76α βραβεία Emmy που παρουσίασαν οι Γιουτζίν και Νταν Λέβι και μεταδόθηκαν ζωντανά από το ABC. 

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight