ΣΤΙΒΟΣ

/

Έρχεται μεγάλη συμμετοχή στον 3ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας "Φάνης Τσιμιγκάτος"

Κοινοποίηση
Tweet

Στις 12 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο 3ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Πάτρας "Φάνης Τσιμιγκάτος"

Μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Δεν είναι μικρός ο αριθμός όσων θέλουν να λάβουν μέρος στον 3ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας "Φάνης Τσιμιγκάτος" με τη διορία των δηλώσεων συμμετοχής να εκπνέει στις 2 Οκτωβρίου.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη διαδρομή αφορά στον Ημιμαραθώνιο συνολικής απόστασης 21.097 μ., η δεύτερη σε αγώνα 5.000 μ. και η τρίτη σε αγώνα 1.000 μ. για παιδιά.

Δημοτικά Σχολεία

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο αριθμός των παιδιών αναμένεται να είναι υψηλός λόγω των προσκλήσεων που θα απευθύνουν οι διοργανωτές στα δημοτικά σχολεία της Πάτρας.

Μπλουζάκια και μετάλλια

Οι διοργανωτές επίσης θα παρέχουν σε όλους τους συμμετέχοντες μπλουζάκια τα οποία θα είναι επιπέδου μεγάλων Μαραθωνίων ενώ γίνεται πολύ καλή δουλειά στα μετάλλια τα οποία βρίσκονται στη διαδικασία της ολοκλήρωσης.

Η διαδρομή

Όπως έχει γίνει γνωστό η αφετηρία θα είναι το Νότιο Πάρκο, από την αψίδα που θα είναι στο μεγάλο parking, νότια του Κολυμβητηρίου του ΝΟΠ. Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα κινηθούν βόρεια εντός του Νοτίου Πάρκου-έξοδος από το Νότιο Πάρκο στο ύψος της οδού Παπαφλέσσα-κατεύθυνση νότια επί της Ακτής Δυμαίων-αναστροφή στο ύψος της Πειραϊκής Πατραϊκής-κατεύθυνση βόρεια επί της Ακτής Δυμαίων-είσοδος στο Νότιο Πάρκο στο ύψος της οδού Παπαφλέσσα-κατεύθυνση βόρεια παραλιακά-ιχθυόσκαλα-παλιό κτίριο Λιμενικού-παλιό λιμάνι-εμπορική ζώνη παλιού λιμανιού-έξοδος στην Ηρώων Πολυτεχνείου από την Πύλη 7-Τερψιθέα-Έλος της Αγυιάς-αναστροφή στην Πλαζ-κατεύθυνση νότια στην ίδια διαδρομή αντίστροφα μέχρι το Νότιο Πάρκο-έξοδος από το Νότιο Πάρκο πάλι στο ύψος της οδού Παπαφλέσσα-κατεύθυνση νότια επί της Ακτής Δυμαίων- αναστροφή πριν την Πειραϊκή Πατραϊκή-κατεύθυνση βόρεια-είσοδος.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports