MORE SPORTS

/

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης υποδέχτηκε στο Δημαρχείο τον Παναγιώτη Χιώνη

Κοινοποίηση
Tweet

Τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ποδηλασίας Κωφών υποδέχθηκε ο Δήμαρχος της Πάτρας

Θερμή υποδοχή του Κώστα Πελετίδη στον Παναγιώτη Χιώνη.

Αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Τον χρυσό παγκόσμιο πρωταθλητή της Ποδηλασίας Κωφών, Παναγιώτη Χιώνη, υποδέχτηκε σήμερα (17/9) στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Πατρέων,
Κώστας Πελετίδης. Ο Παναγιώτης Χιώνης στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Κωφών 2024 κατέκτησε δύο (2) χρυσά κι ένα (1) χάλκινο μετάλλιο.

Παρόντες στην μακρά, εγκάρδια και συγκινητική συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, Τάκης Πετρόπουλος και ο προπονητής του πατρινού πρωταθλητή, Λουκάς Καταπόδης. Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον πατρινό πρωταθλητή και τον προπονητή του, εξήρε το ήθος τους, είπε ότι ο Χιώνης πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλα τα νέα παιδιά, ότι είναι τιμή να έχουμε τέτοιους ανθρώπους στον αθλητισμό και ότι οι επιτυχίες τους φέρουν στο προσκήνιο την πόλη μας.

Ο Παναγιώτης Χιώνης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη γνησιότητα της αθλητικής κουλτούρας των Κωφών και Βαρηκόων αθλητών η οποία ήταν διάχυτη και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Λουκάς Καταπόδης αναφέρθηκε στις δυσκολίες της προετοιμασίας ενός αθλητή για τόσο μεγάλους αγώνες και τόνισε ότι αυτός ήταν βέβαιος ότι ο αθλητής του πήγαινε για το χρυσό.

Τέλος ο Αντιδήμαρχος, Τάκης Πετρόπουλος, επισήμανε ότι η σημαντικότερη κατάκτηση της πόλης στον αθλητισμό είναι η συνοχή της αθλητικής της κοινότητας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports