MORE SPORTS

/

Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών είχε ο Επιστημονικός Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πατρών

Κοινοποίηση
Tweet

Στον απόηχο του Patrathlon πραγματοποιήθηκε η συνάτνηση στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα έγινε η επίσκεψη του Επιστημονικού Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πατρών με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητή, Χρήστο Μπούρα επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πατρών, στον απόηχο της διοργάνωσης #PatrAthlon_2024 η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Εκ μέρους του Συλλόγου στη συνάντηση με τον κ. Μπούρα και την Αντιπρύτανη Φοιτητικής Μέριμνας, Λένα Αλμπάνη συμμετείχαν, ο πρόεδρος Άγγελος Ροζής, η αντιπρόεδρος Τότα Δανηγγέλη, ο γραμματέας, Στάθης Μακρίδης και ο ταμίας, Βαγγέλης Χαχόπουλος που ευχαρίστησαν θερμά για τη συνεργασία και την υποστήριξή της, την Πρυτανική Αρχή.

Ο κ. Ροζής παρέδωσε μάλιστα, στον Πρύτανη τιμής ένεκεν το μπλουζάκι και το καπέλο του #PatrAthlon_2024 με την ευχή το 2025 η μεγάλη αυτή γιορτή για την πόλη να είναι ακόμη μεγαλύτερη! Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και επιβεβαιώθηκε και από τις δύο πλευρές η πρόθεση περαιτέρω συνεργασίας του Συλλόγου και του Πανεπιστημίου Πατρών με σκοπό την ανάδειξη του αθλητισμού και τη διάδοση των διαχρονικών του αξιών.

Μάλιστα, ο κύριος Πρύτανης ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου για τις ενέργειες της πρυτανικής Αρχής για τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων της Πανεπιστημιούπολης. Όπως επισημάνθηκε, εκ μέρους του Συλλόγου, οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής θα είναι αρωγός σε κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια, εξωστρεφή δράση και διασύνδεση του Πανεπιστημίου με τον αθλητισμό.

Τα μέλη του Συλλόγου κάλεσαν τέλος, τον Πρύτανη και την κα Αλμπάνη να συμμετέχουν στο ετήσιο πέρασμα της Γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, όπου και ανανέωσαν το ραντεβού τους.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports