ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σκουπιδότοπος και ύποπτες κινήσεις γύρω από το Βιοτεχνικό Πάρκο της Πάτρας - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πομώνης Γιάννης
giannispomonis@gmail.com , Facebook Page
Κοινοποίηση
Tweet

Η κατάσταση παραμένει έτσι εδώ και πάνω από μια πενταετία

Έντονες είναι διαμαρτυρίες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ΒΙΟΠΑ και αφορούν τόσο τα σκουπίδια όσο τα ακαθάριστα οικόπεδα και ακόμη την παραβατική δράση αγνώστων που διαπιστώνεται εκεί.

«Είναι ένας σκουπιδότοπος που δημιουργεί ασφυκτικό και ντροπιαστικό περιβάλλον» αναφέρουν οι καταγγελίες ανθρώπων που ζουν και εργάζονται σε επιχειρήσεις του Βιοτεχνικού Πάρκου της Πάτρας.

Οι εικόνες στο βίντεο είναι ενδεικτικές από την παρούσα κατάσταση στην περιοχή. Σκουπίδια παντού σε μια περιοχή εκτός του κέντρου της Πάτρας, με φυσική κάλυψη για παντός είδους "δραστηριότητες".

Η περιοχή έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο. Το πρόβλημα φαίνεται ότι είναι ευρύτερο και αγγίζει όλους όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παραπονιούνται για το ότι η αποκομιδή των απορριμμάτων δεν γίνεται σε καθημερινή βάση, ενώ και το να δουν κάποιο σάρωθρο να περνάει για να καθαρίσει τις οδούς είναι αρκετά σπάνιο θέαμα και δε γίνεται σε όλο το ΒΙΟΠΑ. Τα ογκώδη αντικείμενα, τα μπάζα και η γενικότερη κατάσταση συνθέτουν ένα απαξιωμένο περιβάλλον για τις βιοτεχνίες στο σημείο.

Η κατάσταση σήμερα γύρω από το ΒΙΟΠΑ

Εκτός των άλλων περιμετρικά του ΒΙΟΠΑ παραμένει ένας άτυπος καταυλισμός Ρομά. Η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει και ο πληθυσμός των ΡΟΜΑ έχει αυξηθεί, σύμφωνα με επιχειρηματίες του Βιοτεχνικού πάρκου. Οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εκεί δηλώνουν απερίφραστα πως τις νυχτερινές ώρες γίνονται ύποπτες κινήσεις και αντίστοιχες ενδεχομένως συναλλαγές.

Πυκνα συχνά στο Βιοτεχνικό Πάρκο γίνεται πλιάτσικο σε επιχειρήσεις και σταθμευμένα ιδιωτικά αλλά και επαγγελματικά οχήματα, μέσα αλλά και έξω από ιδιωτικούς χώρους.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις