ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

ΕΠΣ Αχαΐας: Σήμερα (19/9) η έκτακτη συνέλευση- Δήλωσε παραίτηση από την πρεμιέρα ο Ατρόμητος Λάππα- Ο καταρτισμός των ομίλων της Γ' κατηγορίας

Κοινοποίηση
Tweet

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό σήμερα η ΕΠΣΑ μαζί με τα σωματεία της Α' κατηγορίας θα πραγματοποιήσουν συνάντηση στο "Α. Κάνιστρας"

Την παραίτησή του δήλωσε από το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας ο Ατρόμητος Λάππα ενώ χθες έγινε και ο καταρτισμός των ομίλων της Γ' κατηγορίας.

Σήμερα (19/9) στο Ενωσιακό Γήπεδο "Α. Κάνιστρας" θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση ανάμεσα σε ΕΠΣ και ομάδες της Α' κατηγορίας για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος μετά τα δύο κενά που δημιουργήθηκαν από τις αποχωρήσεις του Ατρόμητου Λάππα και του Πυρσού.

Σύμφωνα με νόμο της ΕΠΟ, δεν επιτρέπεται να γίνει αλλαγή των ομίλων και για αυτό το λόγο πρώτη σκέψη είναι να τροποποιηθούν τα μπόνους στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Παραίτηση από Ατρόμητο Λάππα

Με επίσημο έγγραφο το οποίο έστειλε στην ΕΠΣ Αχαΐας η ομάδα της Δυτικής Αχαΐας δήλωσε την παραίτησή της από το πρώτο ματς της σεζόν απέναντι στη Δάφνη με αποτέλεσμα η δεύτερη να κερδίζει 3-0 άνευ αγώνα.

Οι όμιλοι της Γ' κατηγορίας

Α' 'Ομιλος

Παναχαϊκός

Παναθηναϊκός Πατρών

Κρίνος

Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων

Περιβόλα

Εθνικός Σαγεΐκων

Πετεινοί

ΑΠΟ Αρόης

Ολυμπιακός Φίλων Ποδοσφαίρου

Πάτραι Β'

Β' Όμιλος

Αίας Ανθούπολης

Αίολος Αγυιάς

ΑΟ Αιγίου

Απόλλων Συνοικισμού

Άβυθος Αιγιαλείας

Αυτόνομη

Ακαδημία Παναχαϊκής 

Φοίνικας Αγυιάς

ΠΑΟΚ Πατρών

ΑΕΚ Πατρών

Ολυμπιακός Πατρών

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η θέση θα προβιβασθούν απευθείας στη Β' κατηγορία. Ενώ, οι θέσεις 2-5 οδηγούν στα πλέι-οφ για ένα ακόμη εισιτήριο ανόδου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports