ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Δικογραφία για την κλοπή μετάλλων αξίας 20.000 ευρώ

Κοινοποίηση
Tweet

Σε βάρος ενός άνδρα

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, κλοπή μετάλλων αξίας 20.000 ευρώ που διαπράχθηκε, από τις αρχές Ιουλίου 2024, σε επιχείρηση σε περιοχή του Πύργου, ανακοινώνει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας "για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος εισήλθε από τον Ιούλιο του 2024 σε επιχείρηση ημεδαπού άνδρα σε περιοχή του Πύργου και αφαίρεσε σταδιακά 200 κομμάτια αλουμινίου, συνολικής αξίας 20.000 ευρώ, ενώ προέβη σε ολοκληρωτική καταστροφή και αφαίρεση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης της επιχείρησης.

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος μετέφερε με αυτοκίνητο μέρος των κλεμμένων κομματιών αλουμινίου, σε επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων και τα πώλησε στον ιδιοκτήτη της, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην επιχείρηση οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μέρος των κλοπιμαίων.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν μεθοδικές έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση της υπόθεσης και την ταυτοποίηση του κατηγορούμενου.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ κατασχέθηκε το όχημα ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης".

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις