ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίσκεψη της Πρέσβειρας της Αυστραλίας Alison Duncan στο Αίγιο

Κοινοποίηση
Tweet

Επισκέφθηκε το Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου καθώς και τον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης

Το γειτονικό Αίγιο επισκέφθηκε η Πρέσβειρα της Αυστραλίας στην Ελλάδα, στην Ρουμανία και στη Βουλγαρία, κυρία Alison Duncan, μετά από σχετική πρόσκληση του Γεωργίου Λατάνη, Αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΕλληνοΑυστραλών Συλλόγων.

Η κυρία Alison Duncan, συνοδευόμενη από την υπεύθυνη του Διπλωματικού Γραφείου της Αυστραλιανής Πρεσβείας, κυρία Lousi Kafalgian, τον κ. Λατάνη και τον κ. Κωνσταντίνο Σιμώνη που είναι επίτιμο μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΕλληνοΑυστραλών Συλλόγων, αρχικά επισκέφθηκε το Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, όπου την υποδέχτηκε, εκ μέρους της Δήμου Αιγιαλείας, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, ο οποίος, επεσήμανε τα τουριστικά πλεονεκτήματα της περιοχής και της παρέδωσε και ένα αναμνηστικό δώρο.

Στη συνέχεια η Πρέσβειρα κυρία Alison Duncan ξεναγήθηκε στο κτίριο και τόσο αυτή όσο και οι συνοδοί της έμειναν ενθουσιασμένοι από το χώρο και τα εκθέματα, εστιάζοντας στο Μουσείο Ψηφιακών Εκθεμάτων Αιγιαλείας, στα πορτρέτα των Αιγιωτών Δημάρχων και στην μουσική έκθεση «Εύφωνες Μνήμες».

Μετά το Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, όπου παρέλαβε από τον π. Αθανάσιο Λιακόπουλο, προϊστάμενου του Μητροπολιτικού Ναού, αναμνηστικό δώρο εκ μέρους της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Ιερώνυμου.

Η Πρέσβειρα της Αυστραλίας σε δηλώσεις της ανέφερε ότι ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Αιγιαλείας και την Ιερά Μητρόπολη για την φιλοξενία, φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις από την περιοχή μας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις