ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χ. Μπονάνος επισκέφθηκε την Πατραϊκή ζυθοποιία «Ammousa»

Κοινοποίηση
Tweet

Τον υποδέχθηκε ο δημιουργός της εταιρείας, Γεώργιος Ντάνος που τον ξενάγησε στους χώρους της & τον ενημέρωσε διεξοδικά για την έως τώρα άκρως επιτυχημένη πορεία της

Τις εγκαταστάσεις της Πατραϊκής ζυθοποιίας “AMMOUSA”, επισκέφθηκε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος.

Η επίσκεψη έγινε με αφορμή την πρόσφατη διάκριση που έλαβαν τα προϊόντα της εταιρείας, στον πρόσφατο παγκόσμιο διαγωνισμό γευσιγνωσίας “World Beer Awards”, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η “AMMOUSA” έχει διακριθεί και βραβευτεί μέχρι σήμερα σε 15 ακόμη αντίστοιχους διαγωνισμούς, με κορυφαία τη Double Gold διάκριση στα European Beer Challenge 2023.

Τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη κ. Μπονάνο υποδέχθηκε ο δημιουργός της εταιρείας, Γεώργιος Ντάνος, που τον ξενάγησε στους χώρους της και τον ενημέρωσε διεξοδικά για την έως τώρα άκρως επιτυχημένη πορεία της, αλλά και για το σχεδιασμό του για την ανάπτυξη της εταιρείας τα επόμενα χρόνια.

Σημειώνεται ότι η ζυθοποιία “AMMOUSA”, ξεκινώντας από την πόλη των Πατρών, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να βρίσκεται στις αγορές ολόκληρης της Ελλάδας και να πωλείται από Super Markets, επιλεγμένες κάβες, ξενοδοχεία και εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας. Παράλληλα έχει κατορθώσει να εξάγει τα προϊόντα της σε αρκετές χώρες της Ευρώπης και της Ασίας, ενώ σύντομα σχεδιάζεται η εξαγωγή της και στις ΗΠΑ, αποτελώντας παράδειγμα υγειούς επιχειρηματικότητας και έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές της Δυτικής Ελλάδας.   

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις