ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρέθυμνο: Ανατροπή με την επίθεση στον κτηνοτρόφο

Κοινοποίηση
Tweet

Υπενθυμίζεται ότι ο κτηνοτρόφος πυροβολήθηκε τουλάχιστον 4 φορές από δράστη

Ανατροπή δεδομένων σημειώνεται στην υπόθεση της μαφιόζικης επίθεσης στον κτηνοτρόφο, μέσα στο ποιμνιοστάσιό του στο Ρέθυμνο.

Η τοπική κοινωνία του Βιλανδρέδου παραμένει σοκαρισμένη από την αγριότητα της επίθεσης εναντίον του κτηνοτρόφου, μέσα στο ποιμνιοστάσιό του.

 Το θύμα της επίθεσης βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) και πλέον νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

 Το οπτικό υλικό

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στη κτηνοτροφική μονάδα όπου, σύμφωνα με πληροφορίες φαίνονται, καρέ – καρέ οι κινήσεις του.

 Σύμφωνα με το MEGA, υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει την επίθεση σε βάρος του θύματος. Στο βίντεο εικονίζεται ένας εύσωμος άνδρας που φοράει κάλτσα στο κεφάλι του, βγάζει μαχαίρι ή ψαλίδι, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, σκύβει και κόβει τη γλώσσα του άτυχου 69χρονου.

 Ωστόσο έρευνα της αστυνομίας στρέφεται πλέον σε ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο. Η επίθεση στον κτηνοτρόφο φαίνεται να σχεδιάστηκε από κάποιον με τον οποίο είχε διένεξη προ δεκαετίας και όχι από τον άνθρωπο που είχε επιτεθεί στον γιο του τον Ιούλιο.

 Μάλιστα, σκοπός του δράστη ήταν να παραπλανήσει τις Αρχές ώστε να πιστέψουν πως η επίθεση συνδέεται με αυτήν με το βιτριόλι στον γιο του και όχι με τη διένεξη που είχε ο κτηνοτρόφος με άλλο άτομο πριν από πολλά χρόνια.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις