ΣΙΝΕΜΑ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την λαμπερή πρεμιέρα του φιλμ "Buzzheart" του Ντένη Ηλιάδη

Μαρτάτος Tάκης
Κοινοποίηση
Tweet

Έγινε στον θερινό κινηματογράφο Αίγλη Ζαππείου - Στην ταινία που ξεκίνησε να προβάλλεται από την Πέμπτη 19-9 στις αίθουσες και της Πάτρας, παίζει η Εβελίνα Παπούλια

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου 2024 στον θερινό κινηματογράφο «Αίγλη» στον Κήπο του Ζαππείου Μεγάρου, στην Αθήνα η επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Ντένη Ηλιάδη «Buzzheart» παρουσία πρωταγωνιστών, συντελεστών και πολλών φίλων.

Η Εβελίνα Παπούλια με τον Γιώργο Λιάντο, όπως και οι πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί Κωνσταντίνα Μεσσήνη και Κλαούντιο Κάγια, καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό στο κατάμεστο θερινό σινεμά, μετά το πέρας της προβολής της νέας ταινίας του βραβευμένου σκηνοθέτη.

Το επιβλητικό σκηνικό του Κήπου του Ζαππείου Μεγάρου έδωσαν στην βραδιά το ιδανικό σκηνικό ώστε εκλεκτά μέλη από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό χώρο να «βυθιστούν» στην  ατμόσφαιρα του νέου ψυχολογικού θρίλερ BUZZHEART.

Το κοινό υποδέχτηκε ο ταλαντούχος σκηνοθέτης Ντένης Ηλιάδης, ο οποίος αφού έδωσε τις δικές του ευχαριστίες, μίλησε για την επιθυμία χρόνων να κάνει αυτή την ταινία, καθώς και για τα επόμενα σχέδια του που αναμένονται πολύ ενδιαφέροντα. Κατόπιν πήρε τον λόγο η παραγωγός της ταινίας, Αμάντα Λιβανού, η οποία αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες, κάλεσε ηθοποιούς και συντελεστές στη σκηνή.

Την εκδήλωση συνόδεψε η μπύρα Fischer, τα κρασιά ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ, το Meli Events, ενώ χορηγός επικοινωνίας ήταν ο Εν Λευκώ.

*Το «Buzzheart» που ξεκίνησε να προβάλλεται από την Πέμπτη 19-9 στις αίθουσες (και στην Πάτρα στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε), είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ, σε σκηνοθεσία του Ντένη Ηλιάδη (Hardcore, Το Τελευταίο Σπίτι Αριστερά), με πρωταγωνιστές τους Εβελίνα Παπούλια, Γιώργο Λιάντο, Κωνσταντίνα Μεσσήνη, και Κλαούντιο Κάγια.

Ο Αργύρης, ένας ντροπαλός 19χρονος, γνωρίζει τη Μαίρη, μία κοπέλα τελείως έξω από τα κυβικά του. Της ζητά δειλά να βγουν και, προς μεγάλη του έκπληξη, αυτή δέχεται και τον καλεί αμέσως για ένα τριήμερο στο εξοχικό των γονιών της, όπου τον παρουσιάζει ως το αγόρι της.

Οι γονείς της Μαίρης όμως, σύντομα του εκμυστηρεύονται πως η κόρη τους αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και πως, προκειμένου να βεβαιωθούν πως ο Αργύρης είναι το κατάλληλο ταίρι για αυτήν, θα πρέπει να τον υποβάλλουν σε κάποια τεστ συμπεριφοράς. Η Μαίρη, από την άλλη, του εξηγεί πως η μητέρα της ήταν λαμπρή επιστήμων της πειραματικής συμπεριφορικής ψυχολογίας στις ΗΠΑ μέχρι τα τέλη του '70 και τον παροτρύνει να κάνει ό,τι του πουν.

Μία σειρά συμπεριφορικών (και άλλων) τεστ ξεκινά, σχεδόν κωμικά στην αρχή - σύντομα όμως τα τεστ γίνονται όλο και πιο τρομακτικά και επικίνδυνα, ενώ σκηνές του παρελθόντος που έρχονται στο φως αρχίζουν να αποκαλύπτουν μία οικογενειακή δομή με εντελώς αντίθετες μεταξύ τους ισορροπίες.

Ο Αργύρης γίνεται πειραματόζωο στο όνομα της αγάπης, προσπαθώντας να επιβιώσει. Κανείς, όμως, δεν είναι αυτό που φαίνεται και ενώ ένα σκοτεινό μυστικό αρχίζει να ξετυλίγεται, το τριήμερο στην εξοχή μετατρέπεται σε ένα πραγματικό πεδίο μάχης που θα τους σημαδέψει όλους.

Το τραγούδι της ταινίας Johnny and Mary ερμηνεύεται από τους The Man from Managra feat. Αφροδίτη Λιάντου, και αποτελεί διασκευή του πρωτότυπου τραγουδιού του Robert Palmer (1980).

Διανομή της ταινίας «Buzzheart» από την Σπέντζος Φιλμ.

Οι φωτ. από την πρεμιέρα εστάλησαν από την εταιρεία διανομής.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture