ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ετήσια χρηματοδότηση από το 2025 για την Κιβωτό της Αγάπης

Κοινοποίηση
Tweet

Τι αναφέρει η αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας Γεωργία Ντάτσικα

Θετικές εξελίξεις για το Ίδρυμα Κιβωτός της Αγάπης, έχουν δρομολογηθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Η αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας Γεωργία Ντάτσικα έκανε σήμερα γνωστό στους εργαζόμενους ότι από το 2025 η Κιβωτός θα λαμβάνει πλέον ετήσια χρηματιοδότηση.

Αναφέρει συγκεκριμένα η κ. Ντάτσικα:

"Σήμερα στην Π.Ε. Αχαΐας, μεταφέραμε στους εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου και τους εργαζομένους στο Φ.Σ. "Κιβωτός Αγάπης" τις θετικές εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί σε συνεργασία με το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας:

1) Η "Κιβωτός" από το 2025 ως πιστοποιημένη πλέον δομή θα λαμβάνει πλέον ετήσια χρηματοδότηση

2) η παροχή ρεύματος έχει υπαχθεί απο τον Ιούνιο του 2024 σε προνομοιακό καθεστώς στο τιμολόγιο υπηρεσιών αλληλεγγύης. Σε σχέση με τα τρέχοντα ζητήματα ηλεκτροδότησης 'επειτα και από παρέμβαση της Υφυπουργού ενέργειας κ. Αλεξάνδρας Σδούκου υπάρχει η διαβεβαιώση ότι δεν θα υπάρξει διακοπή ρεύματος ούτε μια ώρα, καθώς η όποια εκκρεμότητα ρυθμίστηκε με διακανονισμό. Επιπλέον ο Γ.Γ. Αλληλεγγύης κ. Πρόδρομος Πύρρος αποδέχεται την πρότασή μας να εξεταστεί έκτακτη χρηματοδότηση ως το τέλος του χρόνου, γεγονός που θα εξετάσουμε σύντομα και σε κατ' ιδίαν συνάντηση.
Ως Π.Δ.Ε. συνεχίζουμε να στηρίζουμε με κάθε τρόπο την "Κιβωτό" βρίσκοντας ανταπόκριση από τα συναρμόδια υπουργεία".

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις