ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εύζωνας έβαλε τα κλάματα στην τελευταία υπηρεσία του - «Όλη η Ελλάδα κρύβεται στα δακρυσμένα μάτια του»

Κοινοποίηση
Tweet

Το βίντεο ανήρτησε η αδερφή του γράφοντας «σε ευχαριστούμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας έκανες τόσο μα τόσο υπερήφανους»

Γεμάτη συγκίνηση ήταν για έναν Εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς η τελευταία του υπηρεσία.

Το βίντεο του Γιώργου, όπως είναι το όνομα του Εύζωνα, ανήρτησε στο TikTok η αδερφή του, η οποία στο παρελθόν έχει κάνει και άλλες αναρτήσεις από τη θητεία του αδελφού της.

«Τελευταία υπηρεσία σαν ΕΥΖΩΝΑΣ! σε ευχαριστούμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας έκανες τόσο μα τόσο υπερήφανους» έγραψε στη λεζάντα η αδερφή του Εύζωνα.

@helenatsioulou Τελευταία υπηρεσία σαν ΕΥΖΩΝΑΣ ! σε ευχαριστουμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας εκανες τοσο μα τοσο υπερηφανους ! ? #euzonesofgreece #evzonesofgreece #evzones #tsolias#presidentialguard @Tomb of the unknown soldier. To Vals Ton Hamenon Oniron - Hristos Zerbinos & Miltos Logiadis

Όπως ήταν αναμενόμενο κάτω από την ανάρτηση τα περισσότερα από 3.500 σχόλια για το μέλος της Προεδρικής Φρουράς ήταν αποθεωτικά και συγκινητικά.

Η αδελφή του Εύζωνα είχε αναρτήσει και άλλα βίντεο στο TikTok με τον αδελφό της στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, στην επίσημη αλλαγή που γίνεται την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα αλλά και από υπηρεσία του στο Προεδρικό Μέγαρο.

@helenatsioulou ΠΕΡΗΦΑΝΗ και ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ οσο δεν πάει , οχι μονο για τον αδερφό μου, αλλα και για όλα τα παιδιά ! #evzones#evzonesofgreece #tsolias#greece#euzones πρωτότυπος ήχος - Helena Tsioulou
Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις