ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

ΕΠΣ Αχαΐας: Ο Αίολος Αγυιάς θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας

Κοινοποίηση
Tweet

Εκτός από την ανδρική ομάδα μπάσκετ, η ομάδα της Αγυιάς δημιούργησε και ομάδα ποδοσφαίρου η οποία θα συμμετέχει στη Γ' κατηγορία

Νέο εγχείρημα για τον Αίολο με την ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Αίολος Αγυιάς πραγματοποιεί ένα νέο ξεκίνημα και στο ποδοσφαιρικό του τμήμα, με τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας υπό τις οδηγίες του Κωνσταντίνου Κωλέτση.

«Κάνουμε μια νέα αρχή με στόχο να στηρίξουμε και να δώσουμε ευκαιρίες κι εμπειρίες στα νέα παιδιά του συλλόγου», δήλωσε ο προπονητής του Αίολου Αγυιάς και πρόσθεσε τα εξής: «Είναι μια φιλόδοξη προσπάθεια με προοπτική για το μέλλον. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Ξεκινάμε από τη Γ΄ Κατηγορία, με συγκεκριμένες αρχές και με συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο θα τηρήσουμε με συνέπεια και θα επιχειρήσουμε να ενσωματώνουμε στην ομάδα μας όλο και περισσότερα νέα παιδιά από την ακαδημία μας».

Ο Κωνσταντίνος Κωλέτσης είναι γυμναστής, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και παράλληλα είναι κάτοχος και διπλώματος προπονητικής UEFA Β. Να σημειωθεί ότι θα είναι επικεφαλής και στις υποδομές του Αίολου Αγυιάς, στις ομάδες Κ12 και Κ14. Τέλος, ο Αίολος θα έχει ως έδρα του το γήπεδο της Αγυιάς.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports