ΑΓΟΡΑ

/

Ρέμος και Βανδή σε φαντασμαγορικό show από την Balloon Fire!

Κοινοποίηση
Tweet

Το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου 2024

Το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου δεν ήταν σαν όλα τα άλλα για το Πατρινό κοινό. Τόσο ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, όσο και το πρωτόγνωρο show πυροτεχνημάτων έβαλαν την υπογραφή τους στην όμορφη φθινοπωρινή βραδιά.

Το στάδιο της Παναχαϊκής ήταν φυσικά κατάμεστο από κόσμο όλων των ηλικιών. Η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε τη συναυλία με τα πασίγνωστα αγαπημένα σε όλους μας τραγούδια και άναψε τα αίματα. Τη σκυτάλη μετά πήρε ο Αντώνης Ρέμος που ξεσήκωσε το κοινό και γέμισε με όμορφα συναισθήματα όλους τους παρευρισκομένους.

Η έκπληξη της βραδιάς που δεν είχε ανακοινωθεί στο κοινό ήταν τα πυροτεχνήματα, με την Balloon fire να είναι πανέτοιμη να υλοποιήσει ένα φαντασμαγορικό show με πυροτεχνήματα. Όταν ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε το ρεφρέν του «είναι στιγμές» ο ουρανός στο στάδιο της Παναχαϊκής κατακλύστηκε από ταυτόχρονες εκτοξεύσεις σε πυροτεχνήματα από διαφορετικά σημεία που δημιούργησαν σχηματισμούς χρυσού χρώματος. Πυροτεχνήματα μεγάλου διαμετρήματος εκτοξεύονταν με μεγάλη συχνότητα ταυτόχρονα με τους σχηματισμούς από τα πυροτεχνήματα που έσκαγαν σκόπιμα χαμηλότερα χαρίζοντας ένα πρωτόγνωρο θέαμα στο κόσμο.

Η εκδήλωση με τα εναέρια πυροτεχνήματα ήταν δια χειρός της ομάδας της Balloon fire. Κάτι τα τραγούδια του Ρέμου που αγγίζουν ακόμα και τους πιο δύσκολους… κάτι τα πυροτεχνήματα… χάρισαν στους θεατές μεγάλες συγκινήσεις .Οι δύο καλλιτέχνες στη συνέχεια της βραδιάς τραγούδησαν μαζί και τότε σίγουρα κάλυψαν ακόμα και τα γούστα του πιο απαιτητικού ακροατή.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά