MORE SPORTS

/

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης υποδέχτηκε την αποστολή της Εθνικής Ομάδα Εφήβων Νεανίδων Ταε Κβον Ντο

Κοινοποίηση
Tweet

Τους 20 αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Εφήβων Νεανίδων που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο καλωσόρισε στην Πάτρα ο Κώστας Πελετίδης

 

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης υποδέχτηκε την αποστολή της Εθνικής Ομάδα Εφήβων Νεανίδων Ταε Κβον Ντο. 

Τους είκοσι (20) αθλητές της Εθνικής Ομάδας Εφήβων Νεανίδων που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο, στην Κορέα, υποδέχτηκε σήμερα (20/9), στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

Οι αθλητές «συνοδευόταν» από τους ομοσπονδιακούς προπονητές τους Κώστα Αντωνακόπουλο και Μιλτιάδη Γουρουφίδη.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Τάκης Πετρόπουλος (Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου) και Παναγιώτης Μελάς (Έργων).

Ο Δήμαρχος υποδέχτηκε με εγκαρδιότητα την αποστολή και κατά τη διάρκεια της συνάντησης τόνισε την αξία του αθλητισμού, για την ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών, καθώς και την αξία της συλλογικότητας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μιλτ. Γουρουφίδης σημείωσε ότι στον αθλητισμό αποτυπώνονται οι αξίες της ζωής και πρέπει πάντα να αναζητούμε την αιτία των προβλημάτων για να τα θεραπεύουμε και να προχωράμε στο μέλλον.

Από την πλευρά του ο επίσης ομοσπονδιακός προπονητής Κ. Αντωνακόπουλος σημείωσε ότι χάρη στο Δήμο Πατρέων η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας Εφήβων Νεανίδων του Ταε Κβο Ντο βρίσκεται στην πόλη μας. Υπάρχουν στην Πάτρα αθλητικές υποδομές για προετοιμασία ομάδων σε υψηλό επίπεδο. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταε Κβο Ντο είναι υπόχρεη στον Δήμο Πατρέων για την προσφορά του.

Οι αθλητές του Ταε Κβο Ντο βρίσκονται στην Πάτρα από τις 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιώντας την τελική φάση της προετοιμασίας τους για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, προπονούνται στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Αστραπή και φιλοξενούνται στον ξενώνα φιλοξενίας του Δήμου Πατρέων.

Η αποστολή θα αναχωρήσει από την Πάτρα για την Κορέα στις 26 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports