ΣΙΝΕΜΑ

/

Νέο τρέιλερ για την ταινία τρόμου «Heretic» με τον 64χρονο σταρ Χιου Γκραντ

Κοινοποίηση
Tweet

Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις Αμερικανικές αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου 2024

Ο Βρετανός ηθοποιός Χιου Γκραντ έγινε αισίως στις 9 Σεπτεμβρίου που είχε γενέθλια, 64 ετών. Ο αλλοτινός γόης της δεκαετίας του ’90 με ταινίες όπως «Μία Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ», «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία», "Love Actually" και «Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς», πρωταγωνιστεί στο νέο ψυχολογικό θρίλερ «Heretic» που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου 2024.

Η A24 έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο τρέιλερ του ψυχολογικού θρίλερ «Heretic» στο οποίο ο Χιου Γκραντ - Hugh Grant, πρωταγωνιστεί στην πρώτη του ταινία τρόμου μετά από πολλά χρόνια.

Ο αγαπημένος Βρετανός ηθοποιός υποδύεται έναν άνδρα τον οποίο επισκέπτονται δύο νεαρές Μορμόνοι ιεραπόστολοι και τις υποβάλλει σε μια σειρά από ψυχολογικά παιχνίδια.

«Δύο νεαρές ιεραπόστολοι αναγκάζονται να αποδείξουν την πίστη τους όταν χτυπούν την λάθος πόρτα και έρχονται αντιμέτωπες με τον διαβολικό κ. Reed που τις παγιδεύει σε ένα θανάσιμο παιχνίδι γάτας - ποντικιού», σύμφωνα με επίσημη σύνοψη.

Μαζί με τον Χιου Γκραντ πρωταγωνιστούν η Κλόι Ιστ και η Σόφι Θάτσερ.

Την σκηνοθεσία και το πρωτότυπο σενάριο υπογράφουν οι Σκοτ Μπεκ και Μπράιαν Γουντς, το δίδυμο που έγραψε την επιτυχημένη ταινία του Τζον Κρασίνσκι «A Quiet Place». Η ταινία γυρίστηκε στο Βανκούβερ το περασμένο φθινόπωρο και το καστ συμπληρώνουν οι Ελ Μακκίνον, Στέφανι Λαβίν και Ελ Γιανγκ.

To φιλμ "Heretic" όταν βγει και στις Ελληνικές αίθουσες αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture