SPOTLIGHT

/

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Μέχρι τα 13 μου σκεφτόμουν τη Θεολογία»

Κοινοποίηση
Tweet

Είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που είχα κάνει στον «Παράδεισο των κυριών», πρόσθεσε ο ηθοποιός

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο πατέρας Νικόλαος του «Άγιου έρωτα», μίλησε για τον νέο του ρόλο και τα όσα τον συνδέουν με αυτόν.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», είπε πως ενθουσιάστηκε όταν πήρε τα σενάρια στα χέρια του, γιατί ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο.

«Πολλές δράσεις, φυσικοί χώροι, γίνονται πράγματα και λες που θα φτάσει αυτή η σειρά; Είναι γεμάτη ανατροπές», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Αποκάλυψε επίσης: «Μέχρι τα 13 μου σκεφτόμουν τη θεολογία πάρα πολύ και διάβαζα πολύ, όχι μόνο περί της δικής μας θρησκείας, αλλά και γενικώς, βιβλία και άλλων θρησκειών. Αλλά έρχεται το πέρασμα του χρόνου και με συναντά πάλι αυτός ο ψυχισμός ενός παιδιού που ήθελε να ασχοληθεί με την έρευνα απέναντι στον Θεό».

Όσο για το αν θα υπάρξει ερωτική σκηνή με τη «Χλόη», ανέφερε: «Αυτό θα κάνετε υπομονή να το δείτε. Το αν η όποια ερωτική σκηνή είναι στο όνειρο της Χλόης ή είναι στο όνειρο του ιερέα... Υπάρχουν πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα από μια ερωτική σκηνή. Υπάρχει η αξία του έρωτα, η αξία της αγάπης και συνήθως αυτά τα δυο όταν συναντιούνται συμβαίνει κάτι μεγάλο. Πόσο μάλλον σε έναν άνθρωπο που έχει αποκλείσει τα εγκόσμια».

Τέλος, είπε για τον ρόλο του: «Είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που είχα κάνει στον "Παράδεισο των κυριών" που ήταν ένας πολύ μπερδεμένος άνθρωπος γεμάτος συμπλέγματα και απάτες και πολύ διαφορετικό από την επιθεώρηση που κάνω στο Άλσος», ενώ συμπλήρωσε για την επιθεώρηση: «Το υπονοούμενο είναι πολύ πιο σημαντικό από το εννοούμενο στην επιθεώρηση. Και ο Σταμάτης Φασουλής ξέρει να το διδάσκει πολύ καλά αυτό».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight