ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οργή στη Γαλλία για τη συνήγορο του Πελικό: Το βίντεο που ανάρτησε και χορεύει πριν μπει στο δικαστήριο

Κοινοποίηση
Tweet

Δημοσίευσε στο Instagram της ένα απόσπασμα με τον εαυτό της να χορεύει στο τιμόνι του αυτοκινήτου της, λίγα λεπτά πριν μπει στο δικαστήριο

Οργή στη Γαλλία έχει προκαλέσει η συνήγορο υπεράσπισης στην υπόθεση των πολλαπλών βιασμών της Ζιζέλ Πελικό από τον συζυγό της, Ντομινίκ, για τουλάχιστον μια δεκαετία.

Η 45χρονη δικηγόρος, σύμφωνα με την Daily Mail, που υπερασπίζεται δύο άντρες στη δίκη βιασμού της έχει προκαλέσει οργή, μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης στο οποίο φαίνεται να χορεύει την επιτυχία των Wham «Wake Me Up Before You Go Go».

Η μητέρα δύο παιδιών έγραψε στη λεζάντα: «Σε όλους τους εξτρεμιστές που πιστεύουν ότι μπορούν να με φιμώσουν! Αυτό είναι για σένα!». Μάλιστα, φαίνεται να λικνίζεται και να δείχνει τους μυς των χεριών της, καθώς χαμογελά στην κάμερα. 

Η El Bouroumi, η οποία έχει περισσότερους από 51.000 ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρόσθεσε: «Ποτέ δεν θα μου κλείσεις το στόμα αν διαφωνείς με την γνώμη ή την θέση μου». 

 «Με ξυλοκόπησαν και με βίασαν όταν ήμουν νεότερη και δεν μίσησα τους ανθρώπους. Δεν μπερδεύω την ιστορία μου με κάποιου άλλου», αναφέρει και συμπληρώνει: «Όλοι οι βολεμένοι που με προσβάλλουν και με δυσφημούν με το πρόσχημα ότι υπερασπίζονται μια γυναίκα «εργάζονται» εναντίον μιας άλλης. Είθε ο Θεός να μας συγχωρήσει τα παραπτώματα μας!».

Υποβαθμίζει τα εγκλήματα του Πελικό
Την περασμένη εβδομάδα προβλήθηκαν 27 εικόνες, καθώς και τρία βίντεο της Ζιζέλ η οποία φαίνεται σε διάφορες γυμνές και ημίγυμνες πόζες κατά τους βιασμούς της.

Η δικηγόρος ακούστηκε να υψώνει τη φωνή της και να επικρίνει δυνατά την Ζιζέλ Πελικό, καθώς προσπαθεί να σπείρει αμφιβολίες για τη σεξουαλική της συμπεριφορά, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τους πελάτες της: «Αυτή (η κυρία Πελικό) λέει ότι δεν θυμάται, αλλά όσοι έχουν λάβει φωτογραφίες της μπορούν να δουν ότι είναι παρούσα εκεί, κινείται, μιλάει», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «όταν βλέπετε φωτογραφίες όπως αυτές, μπορείτε να πείτε στον εαυτό σας ότι αυτή είναι μια γυναίκα που της αρέσουν τα σεξουαλικά παιχνίδια».

Η El Bouroumi είπε αργότερα ότι δεν αμφισβήτησε ποτέ την Ζιζέλ ως θύμα, αλλά ήθελε να επισημάνει τις ασυνέπειες μεταξύ της κατάθεσής της και της εμπειρογνωμοσύνης.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις