ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σ.Φί.Κ.Α.: Συλλυπητήρια για το θάνατο της Μόνικας Σολωμού, ιδρυτικού μέλους του συλλόγου

Κοινοποίηση
Tweet

Η ανακοίνωση

"Η πρόεδρος Ιουλία Συροκώστα-Σταθoπούλου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων της Κλινικής Αποκατάστασης Παν. Γεν. Νοσ. Πατρών, εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλεια του  ιδρυτικού  μέλους του συλλόγου μας Μόνικα Σολωμού" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: "Μετά από μία γενναία μάχη που έδωσε με την αξιοπρέπεια την υπομονή και την ηρεμία που την χαρακτήρισαν πάντα, έφυγε από τη ζωή αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά της αλλά και στο σύλλογο μας, που στήριξε άοκνα την προσπάθεια για την πλήρη ανάπτυξη της Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Μέχρι το τέλος της ζωής της πορεύθηκε με σημαία τον εθελοντισμό και την αγάπη στο συνάνθρωπο.

Ο «Σύλλογος Φίλων της Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού του Π. Γ. Ν. Πατρών “Δημήτρης και Βέρα Σφήκα”» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στα παιδιά και στους οικείους της.

Με σεβασμό στην απόφαση της οικογένειας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων της Κλινικής Αποκατάστασης Παν. Γεν. Νοσ. Πατρών αποφάσισε αντί στεφάνου να καταθέσει το ποσό των 100 ευρώ  υπέρ του Συλλόγου Γονιών παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», σύλλογο τον οποίο στήριζε ποικιλοτρόπως η αείμνηστη Μόνικα Σολωμού και να παραστεί αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία που θα τελεσθεί τη Δευτέρα 23 Σεπτέμβριου στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, στις 2 μ.μ."

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις