ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση με Φ. Ζαΐμη είχε η Ε. Γιαννιά: «Δόθηκε άμεσα λύση στα άγονα δρομολόγια»

Κοινοποίηση
Tweet

Η ανακοίνωση

"Τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη, επισκέφθηκε η πολιτεύτρια Αχαΐας Ευσταθία Γιαννιά, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ενέργειες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος σχετικά με τα άγονα δρομολόγια που είχαν επίδραση στην πρόσβαση μαθητών στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο στη Μαγούλα, ιδιαίτερα τα δρομολόγια των γραμμών Ρίο-Καστελλόκαμπος και Ψαθοπύργου" αναφέρει σε ανακοινωσή της η κ. Γιαννιά.

Και προσθέτει: "Συγκεκριμένα, το πρόβλημα αφορούσε στην μεταφορά 44 μαθητών του Πειραματικού Σχολείου, γεγονός που είχε προκαλέσει αναστάτωση στους ίδιους και στις οικογένειές τους, οι οποίες ζήτησαν την παρέμβαση της κα Γιαννιά.

 Ο κ. Ζαΐμης την ενημέρωσε ότι, παρά τις δυσκολίες, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί δύο διαγωνισμοί για την ανάθεση των δρομολογίων, οι οποίοι κηρύχθηκαν άγονοι.

Ωστόσο, διαβεβαίωσε πως η Περιφέρεια βρίσκεται σε προχωρημένες ενέργειες, με την εκτίμηση ότι το ζήτημα θα επιλυθεί άμεσα, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, κάτι που θα διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητα των μαθητών και των οικογενειών τους.

Από την πλευρά της η κα Γιαννιά εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ετοιμότητα της Περιφερειακής Αρχής να δράσει με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, τονίζοντας πως το έργο της Περιφέρειας και προσωπικά του Αντιπεριφερειάρχη και των συνεργατών του, αντανακλά την αφοσίωση τους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών της Αχαΐας καθώς από την περασμένη Τετάρτη προστέθηκε μια στάση στα δύο πρωινά δρομολόγια για την διευκόλυνση της καθημερινότητας των μαθητών και για την ελαχιστοποίηση του όποιου κινδύνου.

 «Τα άμεσα αντανακλαστικά και η συνεχής προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και προσωπικά ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίωνας Ζαΐμης για να διασφαλίσει ότι κανένας μαθητής δεν θα στερηθεί την πρόσβαση στην εκπαίδευση είναι αξιέπαινη και δείχνει το ενδιαφέρον της για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην περιοχή μας», δήλωσε η κα Γιαννιά.

Και πρόσθεσε: «Με την άμεση επίλυση του προβλήματος, οι μαθητές πλέον μεταφέρονται με ασφάλεια και συνέπεια, χωρίς να διαταράσσεται η σχολική τους καθημερινότητα, ενώ οι γονείς ήδη έχουν ανακουφιστεί από την ταλαιπωρία που είχε προκύψει».

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις