MORE SPORTS

/

Formula 1: Θρίαμβος του Νόρις στη Σιγκαπούρη και φωτιά στην κορυφή!

Κοινοποίηση
Tweet

Ο Βρετανός πιλότος της McLaren κράτησε πίσω του με άνεση τον Φερστάπεν και τη Red Bull

Ο Λάντο Νόρις κυριάρχησε στην πίστα της Σιγκαπούρης βάζοντας ακόμα μεγαλύτερη φωτιά στο πρωτάθλημα της Formula 1!

Ο Βρετανός πιλότος της McLaren μείωσε τη διαφορά στους 52 πόντους απ' τον προπορευόμενο στη γενική κατάταξη Μαξ Φερστάπεν κι ενώ απομένουν έξι αγώνες για την ολοκλήρωση της σεζόν που αποκτά χαρακτηριστικά θρίλερ!

 

 

Ο Νόρις διατήρησε την πρωτοπορία απ' την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα δίχως να απειληθεί στιγμή απ' τον Φερστάπεν, ο οποίος πάντως τερμάτισε δεύτερος κρατώντας τον αντίπαλό του στο +50 (Φερστάπεν 331, Νόρις 279, Λεκλέρκ 245). Είναι ξεκάθαρο όμως ότι πλέον η McLaren είναι ο ισχυρός παίκτης του πρωταθλήματος. Η Red Bull που άρχισε με επτά νίκες του Φερστάπεν στα πρώτα δέκα γκραν πρι, πλέον αγκομαχά για να κρατηθεί στη δεύτερη θέση. Είναι ενδεικτικό ότι στα τελευταία οκτώ γκραν πρι δεν έχει νικήσει, την ώρα που η McLaren μετρά τέσσερις νίκες στους τελευταίους έξι αγώνες.

Ο Πιάστρι σφράγισε το 1-3 της McLaren, ενώ τη βαθμολογούμενη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ράσελ, Λεκλέρκ, Χάμιλτον, Σάινθ, Αλόνσο, Χούλκενμπεργκ και Πέρες.

Στους κατασκευαστές η McLaren ξέφυγε στο +41 από τη Red Bull που δύσκολα θα διατηρήσει τα ηνία υπό τις υπάρχουσες συνθήκες (McLaren 516, Red Bull 475, Ferrari 441).

Η Formula 1 κάνει μια διακοπή τριών εβδομάδων καθώς το επόμενο γκραν πρι είναι προγραμματισμένο στις 20 Οκτωβρίου στο Όστιν του Τέξας στις ΗΠΑ. 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports