SPOTLIGHT

/

Prime time: Σφοδρή μάχη με την πρεμιέρα 8 σειρών

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε αναλυτικά

Στο κόκκινο ο ανταγωνισμός των καναλιών στην έναρξη του τηλεοπτικού πρωταθλήματος, με συνολικά 20 πρεμιέρες να πέφτουν στην μάχη της prime time.

Ωρα μηδέν για τη «μητέρα των μαχών» που ξεκινά στην prime time, καθώς το κοντέρ μηδενίζει και ο αγώνας επανεκκινεί, όπως αναφέρει η Reallife, με νέα δεδομένα και ανατροπές έως και την τελευταία στιγμή. Έως και την επόμενη Κυριακή, οκτώ σειρές, εκ των οποίων οι έξι ολοκαίνουργιες, βγαίνουν για πρώτη φορά στον τηλεοπτικό αέρα, με την αγωνία στα κανάλια να χτυπά κόκκινο για το ποιες θα κερδίσουν τις πρώτες εντυπώσεις.

 Η απόφαση του Alpha να «δειγματίσει», μέσα στην πρώτη εβδομάδα του ανταγωνισμού συνολικά πέντε νέες σειρές («Ο τιμωρός», «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», «Αγιος έρωτας», «Ο γιατρός» και «Διάφανη αγάπη») και, μάλιστα, με διπλά επεισόδια, φέρνει νέες ανατροπές στον ανταγωνισμό, ενώ η μάχη εξαπλώνεται με το «καλημέρα» σε όλο το τρίωρο της prime time.

Το Mega απαντά διπλασιάζοντας τη δόση της «Γης της ελιάς», που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (22/9), ενώ αναβάλλει το «Ταμπού» (το οποίο αρχικά επρόκειτο να ξεκινήσει Δευτέρα στις 22:50) για την επόμενη Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

 Το Mega θα προβάλει διπλά επεισόδια της «Γης της ελιάς» από σήμερα Δευτέρα, για να καλύψει όλο το τρίωρο της prime time (21:00-24:00) και να χτίσει ισχυρό μπλοκ άμυνας στον ανταγωνισμό.

Με αυξημένης διάρκειας επεισόδια μπαίνει στα κουλουάρ της prime time και το Star. Πρεμιέρα έκανε και η «Φάρμα», με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, που θα συνεχίσει έως και την Τετάρτη με τρίωρα επεισόδια.

Σταθερός και αμετακίνητος στην αρχική στρατηγική του, ο ΑΝΤ1 ρίχνει το δυνατό του χαρτί «Grand Hotel» σήμερα Δευτέρα στις 21:00, με κανονικής διάρκειας επεισόδια έως και την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή πρωτοτυπεί λανσάροντας εν μέσω σειρών μυθοπλασίας και ένα entertainement πρόγραμμα, τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The roadshow».
 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight