SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Το αδιαχώρητο στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι - ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Η viral ελληνίδα καλλιτέχνιδα συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των Πατρινών που πήγαν να δουν από κοντά την πρώτη της εμφάνιση στην Πάτρα

Το αδιαχώρητο επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου στον πολυχώρο της 5Ε στην Πάτρα όπου έκανε opening το street food festival με τη συναυλία της Μαρίνας Σάττι.

Χιλιάδες Πατρινοί βρέθηκαν στο χώρο για να ακούσουν και να δουν από κοντά μια από τις πιο πολυσυζητημένες καλλιτέχνιδες της χρονιάς που μετά την εμφάνισή της στην eurovision έχει κάνει κάθε της εμφάνιση αντικείμενο συζήτησης.

 

@nonakisattilover Marina YOU STOLE EVRYONES HEART I CANT EXPLAIN how much I love you and how much u mean to me #fyp #marinasatti #satti πρωτότυπος ήχος - greek edits
@husoxmarina SHE LOOKED AT ME AND SMILED SO MANY TIMES OMG@SATTI @Eirini Dam @LaertisSiskossss #fy#foryoupage original sound - EvinaxHusoxMarina

Στους ίδιους ρυθμούς, το Φεστιβάλ συνεχίστηκε και χθες Κυριακή με δράσεις για παιδιά ενώ το ε βράδυ, με την Banda Entopica το κέφι χτύπησε«κόκκινο».
Στο Street food & Music Fest‘24 συμμετέχουν 20 streetfood περίπτερα με κουζίνεςκαι γεύσεις από όλο τον κόσμο, προσφέροντας ποιότητακαι γευστικές εκπλήξεις που θα απολαύσουμε για πρώτη φορά στην Πάτρα. Φέτος, μάλιστα, η συμμετοχή διευρύνθηκε, με τη συμμετοχή επιχειρήσεων από άλλες πόλεις, με νέες πρωτότυπες προτάσεις.
Επιπλέον lives έρχονται σήμερα Δευτέρα Πάνος Μουζουράκης και την Τρίτη Φοίβος Δεληβοριάς- τα οποία έρχονται να προστεθούν σε αυτά των Ελένης Τσαλιγοποπούλου (Παρασκευή), Polkar (Σάββατο), Κωστή Μαραβέγια (Κυριακή)

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight