SPOTLIGHT

/

The Chase: Η αλλαγή που έκανε τους παίκτες να σαστίσουν

Κοινοποίηση
Tweet

Μία σημαντική αλλαγή που κάνει το παιχνίδι δυσκολότερο

Ξεκίνησε για τέταρτη σεζόν στο MEGA το “The Chase” και η συναρπαστική καταδίωξη γνώσεων έκανε πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας (23/09) στις 18:30 με νέο επεισόδιο και μία σημαντική αλλαγή.

Η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχθηκε τους τέσσερις πρώτους παίκτες και φυσικά τους “Chasers”, “Το Γεράκι“, “Το Βουνό“, “Η Γυναίκα με τα Μαύρα“, “Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής” και το “Σούπερ Αγόρι“, οι οποίοι πήραν ξανά θέση στον “θρόνο” της γνώσης και δήλωσαν έτοιμοι για ένα ακόμη πιο απαιτητικό κυνηγητό γνώσεων.

“Το ‘The Chase’ μου έχει χαρίσει πολύ δυνατές στιγμές όλα αυτά τα χρόνια και ανυπομονώ για την τέταρτη σεζόν. Μου αρέσει να παρακολουθώ τις αντιδράσεις των παικτών στις καταδιώξεις και στενοχωριέμαι όταν δυνατοί παίκτες δεν περνούν στον επόμενο γύρο. Πάντως, οι δικοί μου παλμοί πιάνουν κόκκινο στον τελικό“, δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου λίγο πριν την πρεμιέρα του αγαπημένου παιχνιδιού γνώσεων.

Ωστόσο, αν και τα περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι παραμένουν ίδια, ο φετινός κύκλος ήρθε στο MEGA με μία σημαντική αλλαγή που έκανε τους παίκτες να τα χάσουν.

Όπως είδαμε στο πρώτο επεισόδιο, το απόγευμα της Δευτέρας (23/09) αφού οι παίκτες απαντήσουν τις πρώτες ερωτήσεις που τους κάνει η Μαρία Μπεκατώρου προκειμένου να συγκεντρώσουν τα χρήματα με τα οποία θα συνεχίσουν, έπειτα βρίσκονται μπροστά στον πίνακα για να δουν με ποιον από τους πέντε “Chasers” θα παίξουν.

Ωστόσο, αντί για έναν, όπως συνέβαινε στους προηγούμενους κύκλους, εμφανίζονται δύο “Chasers”, και μάλιστα σε διαφορετικά ζευγάρια και συνδυασμούς κάθε φορά.

Έτσι, ο εκάστοτε παίκτης καλείται να διαλέξει με ποιον “Chaser” επιθυμεί να παίξει, με την αλλαγή αυτή εκτός από το να ανεβάζει την αδρεναλίνη σε κάθε γύρο, να αλλάζει και τον βαθμό δυσκολίας για κάθε παίκτη.

Ο τελευταίος παίκτης έχει μάλιστα έναν ιδιαίτερο ρόλο, καθώς αφού διαλέξει με ποιον από τους δύο “Chaser” θα παίξει, ο άλλος είναι και αυτός που θα συναντήσει τους παίκτες στον τελικό του παιχνιδιού.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight