ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το συγκινητικό αντίο του δακρυσμένου εύζωνα στην Προεδρική Φρουρά μετά την τελευταία υπηρεσία- ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Ο 24χρονος αποχαιρετά το ταίρι του στη φρουρά, αλλά και όλους τους εύζωνες που υπηρετούσαν μαζί του

Μέσα σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης ο εύζωνας Γιώργος Τσιούλος αποχαιρέτησε τους άνδρες της Προεδρικής Φρουράς μετά την τελευταία υπηρεσία.

Ο 24χρονος είχε δακρύσει κατά την τελευταία υπηρεσία του, τηρώντας τους κανόνες που ζητούν απόλυτη ακινησία.

@helenatsioulou Απάντηση στον χρήστη @John Karmi ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ? Σπυρος @basilhs.karavotas @John Karmi #euzones#evzones#tsioulos Παιδικό Όνειρο (Childhood Dream) - George Varsamakis & George Varsamakis Orchestra

Στο βίντεο που ανέβασε η αδελφή του, Έλενα, στα κοινωνικά δίκτυα, ο 24χρονος αποχαιρετά το ταίρι του στη φρουρά, αλλά και όλους τους εύζωνες που υπηρετούν μαζί του και τον χειροκροτούν θερμά.

«Δάκρυσα γιατί είναι μοναδικό συναίσθημα να φοράς αυτή τη στολή που έχουν φορέσει και έχουν τιμήσει τόσοι άνθρωποι πριν από εσένα. Ήμουν φανερά συγκινημένος γιατί εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν όλα όσα βίωσα κατά τη διάρκεια της θητείας μου, τις επιτυχίες μου και την υποστήριξη που έλαβα από τους δικούς μου ανθρώπους. Νιώθεις τρομερό δέος ως εύζωνας και γνωρίζοντας ότι δεν θα είχα την ευκαιρία να το ξανακάνω, δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου», τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Τσιούλος εκφράζοντας τη βαθιά τιμή για τη συμμετοχή του στην Προεδρική Φρουρά.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις