SPOTLIGHT

/

H Νατάσα Μποφίλιου απάντησε για το φόρεμα που επέλεξε στη συναυλία του Λυκαβηττού

Κοινοποίηση
Tweet

«Έκανε 148 ευρώ»

Η Νατάσα Μποφίλιουέδωσε τη δική της απάντηση για το φόρεμα. Αποκάλυψε ότι το κόστος του, δεν ήταν 2.000 ευρώ που έγραφαν ορισμένοι, αλλά 148 ευρώ.

Την πρώτη της ανάρτηση έκανε η Νατάσα Μποφίλιου το βράδυ της Δευτέρας μετά τον σάλο που προκλήθηκε για το φόρεμα που επέλεξε στη συναυλία της στον Λυκαβηττό.

Η τραγουδίστρια με αφορμή τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έκανε μια τοποθέτηση περί φασισμού και δέχτηκε σκληρή κριτική για το μαύρο της φόρεμα.

Κάποιοι έγραψαν πως η αξία του φορέματος έφτανε τα 2.000 ευρώ. Μετά από έναν καταιγισμό σχολίων που δέχτηκε, η Νατάσα Μποφίλιου θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση και δημοσίευσε μια φωτογραφία από την εμφάνισή της στη συναυλία.

Αποκάλυψε πόσο κοστίζει το περιβόητο φόρεμα, ως απάντηση σε όσους έγραψαν πως η αξία του ήταν 2.000 ευρώ. Το κόστος του, σύμφωνα με την τραγουδίστρια, ήταν 148 ευρώ.

«Κάθε τέτοια ματωμένη επέτειο και ειδικά τώρα σε αυτούς τους σκοτεινούς και τόσο επικίνδυνους καιρούς ορκιζόμαστε από την αρχή στους αγώνες μας γιατί το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον», ήταν τα λόγια της Νατάσσας Μποφίλιου πάνω στη σκηνή, λίγο πριν ξεσπάσουν οι αντιδράσεις για το φόρεμά της.

«Με φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός. Τους πνίγεις τους φασίστες με μετάξι και σατέν», ήταν ένα από τα πρώτα χαρακτηριστικότερα σχόλια που ανέβηκε στα social media, με αρκετούς να κάνουν αναφορές και σε παλαιότερο ταξίδι της στο Λονδίνο.

Πριν απαντήσει σε εκείνους που εστίασαν στο φόρεμα που φορούσε, η Νατάσα Μποφίλιου είχε ανεβάσει στα social media εικόνες από τη συναυλία της, στον Λυκαβηττό.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight