DECO

/

Bottega Veneta, Μιλάνο: Τα … πουφ- ζωάκια κατέπληξαν περισσότερο κι από τον Τζέικομπ Ελόρντι

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Μια fashion week γεμάτη αιφνιδιασμούς γενικότερα, περιλάμβανε και αναβίωση iconic επίπλου της Zanotta

Μια έκπληξη από το υπερπολυτελές label Bottega Veneta πριν το φινάλε της fashion week στο Μιλάνο.

Ο creative director Matthieu Blazy έβαλε το κοινό του show spring- summer 2025 να κάτσει κατάχαμα, πάνω σε πουφ που παρέπεμπαν σε παιδικά ζωάκια. Ηταν μια σύνδεση της μόδας και του design made in Italy που  αναμφίβολα ξεχώρισε. Αλλωστε, κατά τους New York Times γενικότερα αυτή η μιλανέζικη εβδομάδα έκανε αίσθηση με «standout shows full of surprises».

Η Bottega Veneta δημιούργησε λοιπόν ένα περιβάλλον με τίτλο «The Ark- Η Κιβωτός» σε συνεργασία με την ονομαστή εταιρεία επίπλων Zanotta. Eχοντας συνδεθεί με εμβληματικά κομμάτια τις περασμένες δεκαετίες, παρήγαγε μια ανανεωμένη εκδοχή του iconic πουφ Sacco, ειδικά για την επίδειξη του οίκου.

Ετσι, το όλο κλίμα του event ήταν πιο χαλαρό, χαρούμενο και «ζουζουνιάρικο». Δημιουργήθηκε ένας παιχνιδιάρικος κόσμος απαλότητας για φίλους, που σε κάνει να γελάσεις και να πεις «ουάου». Κατά τον Blazy «άπαντες ήταν κοντά στο έδαφος, οπότε με διαφορετική προοπτική και άνεση. Ελπίζω αυτή η αίσθηση της έκπληξης να μας συνοδεύει είτε στο σπίτι είτε αλλού».

Το αναπάντεχο περιβάλλον μαγνήτισε τα φλας έστω κι αν ανάμεσα στους guest stars ήταν ο πανύψηλος, κούκλος ηθοποιός Τζέικομπ Ελόρντι. Ο  27χρονος Αυστραλός που μάθαμε στις σειρές  «Kissing Booth», «Euphoria» και το τολμηρό cult φιλμ «Saltburn» είναι πρώην αγαπημένος των Ζεντάγια και Κάια Γκέρμπερ και καινούριο style icon. Eκαψε καρδιές με το γκρίζο ζακετάκι του…  Παρούσες επίσης οι υπέρκομψες stars Τζούλιαν Μουρ, Mισέλ Γιο, το super model Κένταλ Τζενερ με ξανθά μαλλιά, ο ράπερ Asap Rocky, ο κροίσος Φρανσουά Πινό και η πολυσυζητημένη αθλήτρια Imane Khelif.

Τα πουφ κυκλοφορούν πάντως σε limited edition μέσω του site της Bottega Veneta, εφόσον σας πείθουν για μια ανάλαφρη διακοσμητική πινελιά στα ενδότερα. Θα τα βρείτε σε μορφή σκύλου, δεινόσαυρου, λαγού κ.α.

 Ειδήσεις Τώρα

To thebest στην Art Athina, μια πραγματική γιορτή των γκαλερί και του εκφραστικού πλουραλισμού

Είναι ο έρωτας αλήθεια; Ξανάρχεται στη Στέγη Ωνάση η Ιζαμπέλ Ιπέρ, προνοήστε για εισιτήρια

Αχαΐα: Συνελήφθη γυμνασιάρχης για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View