ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αρβανίτης για ΣΥΡΙΖΑ: Είμαστε λίγο χειρότεροι από το Survivor

Κοινοποίηση
Tweet

Να κατέβουν οι τόνοι, να μιλήσουμε πολιτικά, να σταματήσει αυτό το γαϊτανάκι στα κανάλια, που πλακώνονται ο ένας με τον άλλο, είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις στο κόμμα

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης μίλησε για τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στο ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα.

Όταν ρωτήθηκε, στη διάρκεια συνέντευξής του στο Open αν είναι κι εκείνος «εδώ», απάντησε με χιούμερ: «Εγώ είμαι Βρυξέλλες».

«Όποιος νομίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δικός του δημιουργεί μια κατάσταση ιδιοκτησίας και είναι πολύ φρέσκιοι αυτοί που ήρθαν» τόνισε σε άλλο σημείο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν αναφέρεται μόνο στον Στέφανο Κασσελάκη.

 «Η Ευρώπη και η Ελλάδα έχουν ανάγκη το όραμα της Αριστεράς που είναι χρήσιμη στους πολίτες. Με φθαρμένα υλικά καινούρια δεν φτιάχνεις, έτσι κι αλλιώς. Υπάρχει θέμα κρίσης ταυτότητας. Δεν μπορεί όταν δεν μας αρέσουν τα αποτελέσματα να μιλάμε για πραξικοπιματίες και κοουκουλοφόρους», σχολίασε στη συνέχεια, ενώ μιλώντας για τον Κασσελάκη σημείωσε ότι ο ρόλος του πρώην προέδρου στο κόμμα ήταν «ανεπαρκής». «Ήταν ανεπαρκής και στην ευκαιρία που είχε, ουσιαστικά δημιούργησε μόνος του τη μομφή» πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε αν νομίζει πως υπάρχει το πρόσωπο που μπορεί να κρατήσει ενωμένο τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανάγκη τη σοβαρότητα, τη θεσμικότητα. Αυτός που θα τα εγγυηθεί, θα μπορέσουμε να παράξουμε πολιτική. Πιστέυω στα μέλη του κόμματος, υπάρχει σοβαρότητα».

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις των πρώην στελεχών προς τη Νέα Αριστερά θεώρησε ότι ήταν «έγκλημα». «Κι αν το έγκλημα είναι βαριά κουβέντα, ας πούμε πως ήταν λάθος» ανέφερε.

«Να κατέβουν οι τόνοι, να μιλήσουμε πολιτικά, να σταματήσει αυτό το γαϊτανάκι στα κανάλια, που πλακώνονται ο ένας με τον άλλο. Είμαστε λίγο χειρότεροι από το Survivor... Τα βλέπετε και δεν μου αρέσει» είπε ο κ. Αρβανίτης για τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται επανεκκίνηση, ενδεχομένως και μια επιτροπή σωτηρίας».

«Ο Τσίπρας δεν έπρεπε να φύγει, όταν το έκανε... Τον σκάσαμε όμως...» είπε σε άλλο σημείο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις