BEAUTY

/

Κένταλ Τζένερ, Τζέιν Φόντα και η καστανή Δούκισσα Νομικού παρέλασαν για τη L'Oreal

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Εντυπωσιακό event με τις ambassadors του κολοσσού ομορφιάς, μπροστά στην όπερα του Παρισιού, για την έναρξη της εβδομάδας μόδας

Η Δούκισσα Νομικού εκπροσώπησε το ελληνικό κάλλος στην καθιερωμένη επίδειξη Le Défilé, της L’Oreal,  στην εμβληματική Place de l'Opéra στο κέντρο του Παρισιού.

Η εκδήλωση σηματοδότησε την εκκίνηση της Paris Fashion Week ανεβάζοντας στην τεράστια, υπαίθρια πασαρέλα διάσημες ambassadors της εταιρείας. Με το σύνθημα «Walk Your Worth» καλλονές όπως οι Κένταλ Τζένερ,Χάιντι Κλουμ, Κάρα Ντελεβίν, Σίντι Μπρούνα και stars όπως οι Τζέιν Φόντα, Βαιόλα Ντέιβις, Εύα Λονγκόρια, Αντι Μακ Ντάουελ, Σιμόν Ασλει περπάτησαν λάμποντας. Είναι γυναίκες που έχουν επιλεγεί όχι μόνο για το παρουσιαστικό αλλά και για την προσωπικότητά τους.

Ειδικά η Κένταλ πάντως, με total red εμφάνιση, αποθεώθηκε από τον κόσμο, ενώ η Τζέιν Φόντα φορούσε ένα super αστραφτερό ασημί παλτό ασορτί με τα μαλλιά της.

Η Δούκισσα Νομικού έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έχοντας αποχωριστεί το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της. Λίγο νωρίτερα είχε γράψει «Same but different» ανεβάζοντας εικόνες της στο Instagram και προαναγγέλλοντας την αλλαγή. Στο catwalk φόρεσε ένα silver σύνολο  Naeem Khan, που παρέπεμπε σε καθρέφτη. Δείτε στιγμιότυπα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View