ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Τεντούρα Κάστρο - Χάχαλης στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε αναλυτικά

Στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τον μεγαλύτερο και ιστορικότερο εκθεσιακό θεσμό στην Ελλάδα και ένα πολυδιάστατο γεγονός επιχειρηματικού και ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος με διεθνή ακτινοβολία, η ποτοποιία – αποσταγματοποιία «ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ» παρουσίασε καινοτόμα αλκοολούχα ποτά: 100% φυσικά εκχυλίσματα και αποστάγματα από την ελληνική φύση. 

Μεταξύ άλλων, η εταιρεία παρουσίασε στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας προϊόντα χαρακτηριστικά της περιοχής των Πατρών, όπως το λικέρ Τεντούρα Κάστρο, τα λουκούμια Τεντούρας, τα βερμούτ Vermood Bianco & Rosso που έχουν ως βάση ΠΟΠ οίνους της περιοχής (μοσχάτο και μαυροδάφνη Πατρών, αντίστοιχα), αλλά και το προϊόν Junique που έχει ως βάση επίσης τον ΠΟΠ οίνο μοσχάτο Πατρών.

Επίσης, οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από τα Bitteráneo Mediterranean Bitters: Τα πρώτα – και μοναδικά – ελληνικά bitters, τα οποία παράγονται αποκλειστικά από φυσικά μεσογειακά συστατικά και χρησιμοποιούνται κατ’ εξοχήν για τον αρωματισμό ποτών και κοκτέιλ.

Από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, η ΔΕΘ με πάνω από 1.300 εκθέτες (επιχειρήσεις και φορείς από Ελλάδα και εξωτερικό) υποδέχθηκε περισσότερους από 220.000 επισκέπτες σε 32.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, στοχεύοντας στην ανάπτυξη και διεθνή συνεργασία. Με αυτά τα δεδομένα, η συμμετοχή της ποτοποιίας «ΧΑΧΑΛΗΣ» αξιολογήθηκε ως άκρως επιτυχημένη!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις