ΥΓΕΙΑ

/

Met Cosmetic: Η πιο σύγχρονη Κλινική Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας στην Πάτρα

Κοινοποίηση
Tweet

Πάντα με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών

Η πρότυπη κλινική Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας, βρίσκεται στην Πάτρα και στελεχώνεται από τον καταξιωμένο στον χώρο της Κλινικής Δερματολογίας, Θεοφάνη Σπηλιόπουλο, τ. Δ/ντη της Δερματολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Π. , νυν Δ/ντη του τμήματος Δερματολογίας του Met Cosmetic, και την Βαγιάνα Μπουργανού, Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο MSc (King’s College London).

Σκοπός του Met Cosmetic είναι η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών, στους τομείς της Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας , στην Πλαστική Χειρουργική , στην Αισθητική Ιατρική , στις εφαρμογές Αποτρίχωσης Laser, στη Μεταμόσχευση Μαλλιών και στις Θεραπείες Προσώπου και Σώματος.

Στο Met Cosmetic, με όπλα την πολύχρονη εμπειρία, γνώση και ικανότητα των ιατρών μας, την άρτια επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού και την αυστηρή τήρηση των κανόνων ιατρικής δεοντολογίας,δίνονται λύσεις σε δερματολογικά και αφροδίσια προβλήματα, αντιμετωπίζονται χρόνιες παθήσεις του δέρματος και γίνονται αφαιρέσεις σπίλων. Εφαρμόζονται καινοτόμες θεραπείες για την επίλυση αισθητικών προβλημάτων, χρησιμοποιούνται μηχανήματα με τεχνολογία αιχμής.

Οι ιατροί της Met Cosmetic

Θεοφάνης Σπηλιόπουλος
Δ/ντης Δερματολογικού Τμήματος Met Cosmetic

Είναι απόφοιτος της ΙατρικήςΣχολής Θεσσαλονίκης. Την ειδίκευση του πραγματοποίησε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας και στο Νοσοκομείο Αντρέας Συγγρός στην Αθήνα. Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών  εργάστηκε από το 1989. Από το 2002 έως το 2016 υπήρξε Διευθυντής ΕΣΥ της Δερματολογικής Κλινικής. Είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδιοσολογικής εταιρίας, της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής εταιρίας, της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας και της Ελληνικής Εταιρίας Δερματοσκόπησης. Επίσης είναι μέλος ιατρικών επιτροπών και διαθέτει πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά.

 

Βαγιάνα Μπουργανού

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής ΣχολήςΠατρών. Την ειδίκευση της πραγματοποίησε Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Κλινική Δερματολογία από το King’s College, Λονδίνου. Έχει λάβει πολλές διακρίσεις, όπως Πρωτεία και Βραβεία Αριστείας από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και από το Πανεπιστήμιο Πατρών, υποτροφία από το ΙδρύμαΩνάση και τη GlaxoSmithKline. Είναι πιστοποιημένο ιατρικό μέλος από το Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο της Μεγάλης Βρετανίας, μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Eταιρείας. Επίσης, διαθέτει πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Well Being