ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γλυφάδα: Σοκ και αντιδράσεις μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης – Τι περιέγραψε στους αστυνομικούς

Κοινοποίηση
Tweet

Το χρονικό του περιστατικού

Σοκ και αντιδράσεις έχει προκαλέσει το περιστατικό άγριους ξυλοδαρμού της 14χρονης από συνομήλικους της σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας.

Το κορίτσι δέχεται διαδοχικά χτυπήματα και ακόμα και τη στιγμή που έπεσε στο έδαφος, οι συνομήλικοί της δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να την χτυπούν με απίστευτη αγριότητα.

«Περπατούσα με φίλους μου στη Γλυφάδα. Ήρθαν παιδιά και μου είπαν ότι με ψάχνουν δύο συμμαθήτριές μου. Πήγα να τις συναντήσω στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου. Εκεί είδα μαζεμένα 20 άτομα. Είδα τις δύο συμμαθήτριες μου, οι οποίες άρχισαν να με βρίζουν και να με απειλούν. Τότε η μία, μου έριξε γροθιά, μάτωσε η μύτη μου, έπεσα κάτω και δεν μπορούσα να αντιδράσω» είπε η νεαρή στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το Star.

«Την έφτυναν, την πήραν στο στενό και άρχισαν να τη βαράνε»
 Μιλώντας στο OPEN, αυτόπτης μάρτυρας σοκάρει με τις περιγραφές της: «Την έφτυναν, της έριχναν κόκα κόλα. Την πήραν στο στενό, κι εκεί που μίλαγε με μια κοπέλα ήρθε από πίσω μια άλλη, τη βάρεσε και τότε έπεσε κάτω, μετά άρχισαν να τη βαράνε όλοι μαζί».

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που το άτυχο κορίτσι δέχτηκε επίθεση από τις συμμαθήτριες της: «Είχαν τσακωθεί μια φορά όταν ήμασταν σε μια εκδρομή στο σχολείο, το λόγο δεν τον ξέρω (…) αλλά δεν ήταν τόσο άσχημος ο τσακωμός όσο το περασμένο Σάββατο», ανέφερε φίλη της 14χρονης.

Σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον της άτυχης ανήλικης, «κλήθηκαν μέσω κλειστής ομάδας στο Instagram 25-40 άτομα από όλη την Αττική όπου εντόπισαν το κορίτσι το οδήγησαν δια της βίας σε σκοτεινό μέρος αποσπώντας το από την παρέα του και της επιτέθηκαν άνευ αιτίας από πίσω χτυπώντας την στο κεφάλι ρίχνοντάς την λιπόθυμη στο έδαφος όπου και συνέχισαν βίαια να την χτυπούν σε επίπεδο απόπειρας δολοφονίας».

Συμμαθήτρια της 14χρονης, σημείωσε πως η ανήλικη επειδή «έπεσε και χτύπησε πίσω στο κεφάλι, έχει ένα καρούμπαλο κι έντονους πονοκεφάλους από τότε και σχολείο δεν έχει πάει»

ethnos.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις