ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Απόλλωνας: Ξεκίνησε προετοιμασία το τμήμα βόλεϊ- Ανακοίνωσε δύο ακόμη φιλικά η αντρική ομάδα μπάσκετ

Κοινοποίηση
Tweet

Οι προπονήσεις έχουν αρχίσει στα τμήματα βόλεϊ των "μελανόλευκων" υπό τις οδηγίες του Βάιου Γεωργιόπουλου και του συνεργάτη του Βασίλη Κανά

Η ιστορική ομάδα ανακοίνωσε δύο φιλικούς αγώνες ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος μπάσκετ της National League 1 ενώ η "δουλειά" έχει ξεκινήσει και σε όλα τα τμήματα βόλεϊ.

Ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει τον Κόροιβο Αμαλιάδας εκτός έδρας (25/9, 14:30) και τον Πρωτέα Βούλας στο κλειστό της Περιβόλας (28/9, 15:30)

Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις και τα τμήματα βόλεϊ του συλλόγου. 

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Απόλλωνα έχει ξεκινήσει όπως και των τμημάτων υποδομών του συλλόγου μας, υπό τις οδηγίες του Βάιου Γεωργιόπουλου και του συνεργάτη του Βασίλη Κανά.

Οι δύο προπονητές μας δουλεύουν συνεχώς με τις «μελανόλευκες» αθλήτριες θέλοντας να αναδείξουν το ταλέντο μικρών, αλλά και μεγαλύτερων αθλητριών έτσι ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις όλων των ομάδων μας.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας και επικεφαλής των τμημάτων Βάιος Γεωργιόπουλος δήλωσε:

«Στον Απόλλωνα φέτος κάνουμε μία σημαντική προσπάθεια με τους στόχους να είναι ξεκάθαροι για όλους μας. Θέλουμε την παραμονή των γυναικών στην κατηγορία, αλλά κυρίως να αναδείξουμε τα νέα παιδιά της ομάδας. Από εκεί και πέρα ότι άλλο προκύψει δεν θα πούμε όχι» και πρόσθεσε:
«Στον Απόλλωνα θέλουμε όλα τα κορίτσια να έχουν αγωνιστικό κίνητρο, καθώς και να βελτιώνονται συνεχώς. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος με πολύ όρεξη και διάθεση για δουλειά».

 

 

Τα δύο φιλικά της ομάδας του Γιάννη Ψυχογιόπουλου:

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports