ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Είχε κλέψει τρια σπίτια - Με κλεμμένη κάρτα πήγε να ψωνίσει σε ψητοπωλείο!

Κοινοποίηση
Tweet

Συνελήφθη ένα άτομο χθες

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, χθες το μεσημέρι, αναρριχήθηκε σε μπαλκόνι και αποπειράθηκε να διαπράξει κλοπή σε οικία, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από περίοικο και τράπηκε σε φυγή με όχημα.

Στο πλαίσιο άμεσων αναζητήσεων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών εντόπισαν τον κατηγορούμενο να κινείται με όχημα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Πατρών, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια βαριοπούλα, ένα γαλλικό κλειδί και μια ψαλίδα μετάλλων.

Από την προανάκριση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών διακριβώθηκε ότι ο κατηγορούμενος από τις 10/08/2024 έως τις 11/09/2024 διέπραξε τρεις τετελεσμένες κλοπές σε οικίες, αφαιρώντας 138 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, τέσσερις τραπεζικές κάρτες, ένα ρολόι, έγγραφα, κλειδιά, γυαλιά, μια συσκευή bluetooth, συνολικής αξίας 3.180 ευρώ.

Επιπλέον, ο κατηγορούμενος κάνοντας χρήση κλεμμένης τραπεζικής κάρτας αποπειράθηκε να πραγματοποιήσει ανάληψη χρηματικού ποσού από ΑΤΜ τραπέζης, ενώ με την ίδια κλεμμένη κάρτα μετέβη σε ψητοπωλείο και αποπειράθηκε να πραγματοποιήσει αγορά προϊόντων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις