ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη, Γεωργίας Ντάτσικα με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Ηλία Θεοδωρόπουλο

Κοινοποίηση
Tweet

Η ανακοίνωση

"Η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας, Γεωργία Ντάτσικα πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση στο νέο Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), Ηλία Θεοδορώπουλο, κατά την οποία συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν τις κοινωνικές δομές και την παροχή νοσηλείας στους ωφελούμενους αυτών" αναφέρει σε ανακοινωσή της η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Και προσθέτει: "Στο πλαίσιο της συνάντησης, η Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Θεοδωρόπουλο για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούν τη βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και της 6ης ΥΠΕ, με ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση των κοινωνικών δομών, καθώς και στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας και νοσηλείας που παρέχονται στους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών. Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε οποιαδήποτε συνεργασία παραστεί στο μέλλον με σκοπό την εύρυθμη νοσηλεία των ωφελούμενων των ιδρυμάτων.

Η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε τη σημασία της στήριξης των ευπαθών ομάδων και υπογράμμισε τη δέσμευση της Περιφέρειας για την περαιτέρω ανάπτυξη των κοινωνικών υπηρεσιών. Από την πλευρά του, ο κ. Θεοδωρόπουλος εξέφρασε τη διάθεση για στενή συνεργασία σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας, με τη δέσμευση και των δύο πλευρών για κοινή δράση προς όφελος του κοινωνικού συνόλου".

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις