ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανατριχιάζουν οι περιγραφές για τους βιασμούς της Ζιζέλ Πελικό: «Αυτή η γυναίκα φαίνεται νεκρή»

Κοινοποίηση
Tweet

Ένας εκ των κατηγορούμενων που κακοποιούσε τη γυναίκα για πάνω από 3 ώρες, δήλωσε ότι έπεσε «θύμα» του συζύγου της

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο «φως» για την υπόθεση των κατ’ εξακολούθηση βιασμών της Ζιζέλ Πελικό  από τον σύζυγό της και άγνωστους άνδρες.

 Σήμερα (25/09) ένας «ευτυχισμένος παντρεμένος πατέρας» ομολόγησε ενώπιον του δικαστηρίου ότι γδύθηκε και μπήκε στο σπίτι των Πελικό «φορώντας μόνο ένα προφυλακτικό»,με σκοπό να βιάσει το θύμα το οποίο ήταν αναίσθητο μετά την ακούσια χορήγηση βαριών υπνωτικών από τον σύζυγό του.  

Ο 43χρονος Χ. Ν. επιχείρησε να δικαιολογήσει τον βιασμό της Ζιζέλ Πελικό, καταρρέοντας μπροστά στους δικαστές, στους οποίους είπε ότι «φαινόταν νεκρή». Το περιστατικό, που συνέβη τον Ιούνιο του 2019, μαγνητοσκοπούσε ο σύζυγός της.

Ο 43χρονος είναι ένας από τους 50 άντρες που κατηγορούνται ότι κακοποίησαν τη Ζιζέλ Πελικό επί δέκα χρόνια, αφού ο σύζυγός της, Ντομινίκ, τη νάρκωνε στο σπίτι τους στην Προβηγκία της νότιας Γαλλίας, από το 2011 έως το 2020. Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, γνωρίστηκε με τον Πελικό σε διαδικτυακό chatroom για swingers. Ο Ντομινίκ του είπε εκεί ότι, η σύζυγός του, ήθελε έναν νέο σεξουαλικό σύντροφο. «Νόμιζα ότι συμμετείχα σε ένα σεξουαλικό παιχνίδι. Ο Πελικό είπε ότι είναι παντρεμένοι για πολύ καιρό και η σύζυγός του ήθελε έναν νέο σεξουαλικό σύντροφο.Μου είπε ότι η γυναίκα του προσποιείται ότι κοιμάται κατά τη διάρκεια του σεξ. Ήταν το δικό τους κόλπο. Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό στις φαντασιώσεις του. Μου είπε ότι θα πήγαινα στο δωμάτιο και θα φρόντιζα τη γυναίκα του», ανέφερε.

 Όπως είπε  οδήγησε περίπου 60 χιλιόμετρα για να φτάσει στο χωριό Μαζάν οπου ζούσαν οι Πελικό. Έφτασε στη βεράντα του σπιτιού τους όπου και γδύθηκε και μπήκε μέσα «φορώντας μόνο ένα προφυλακτικό». Ο ίδιος πρόσθεσε ενώπιον του δικαστηρίου πως, «είμαι ένας ευτυχισμένος παντρεμένος άντρας. Έχω ένα παιδί. Δεν ήθελα να μεταδώσω κάποια ασθένεια στη γυναίκα μου. Είχα πλήρη εμπιστοσύνη στον Πελικό. Άφησα τα πάντα έξω, τα ρούχα μου, το πορτοφόλι μου, το κινητό μου».

 «Αυτή η γυναίκα φαίνεται νεκρή»
 Ο 43χρονος περιέγραψε ακόμα πως, όταν μπήκε στο υπνοδωμάτιο, το θύμα ήταν ξαπλωμένο με την πλάτη γυρισμένη. Στα μάτια του ήταν δεμένη μία μπαντάνα. Ισχυρίστηκε, ακόμη, ότι αμφισβήτησε τα λεγόμενα του Πελικό για τη σύζυγό του, επισημαίνοντάς του ότι, «αυτή η γυναίκα φαίνεται νεκρή». Ο Πελικό -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του- τού απάντησε πως, «δεν είναι νεκρή. Είναι ένα σεξουαλικό σενάριο»

 Στη συνέχεια, περιέγραψε πως, για περισσότερο από τρεις ώρες, κακοποιούσε τη Ζιζέλ Πελικό με τον σύζυγό της να βιντεοσκοπεί το περιστατικό και να διακόπτει μόνο για να πιει ένα «baby whisky». Υποστήριξε ότι προέβη στην κακοποίηση θεωρώντας ότι γινόταν με τη συναίνεση του θύματος, μιας και είχε προσκληθεί στο σπίτι από τον σύζυγό του. «Νομίζατε ότι η κυρία Πελικό κοιμόταν πραγματικά ή προσποιούνταν;», ρωτήθηκε από τον δικαστή Ροζέ Αράτα, για να απαντήσει πως, «μου είπε ότι προσποιούνταν. Ήταν ένα σεξουαλικό παιχνίδι. Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό. Έχουν το δικό τους πράγμα». Παραδέχθηκε ότι άρχισε να έχει αμφιβολίες μόνο όταν η Ζιζέλ άρχισε να ροχαλίζει, ενώ, όπως είπε, έμαθε ότι ο Πελικό νάρκωνε τη γυναίκα του δύο χρόνια αργότερα, όταν  τελευταίος συνελήφθη. Και πάλι,προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις του, ισχυριζόμενος ότι του φαινόταν «αδιανόητο» ότι ένας άνδρας θα έκανε κάτι τέτοιο στη σύζυγό του.

 «Είμαι θύμα του Πελικό»

Την κατάθεση του 43χρονου  άκουγε προσεκτικά και η Ζιζέλ Πελικό που, όσο διεξάγεται η δίκη την παρακολουθεί από κοντά, δείχνοντας μεγάλο θάρρος. Ο συνταξιούχος ηλεκτρολόγος σύζυγος της, έχει παραδεχθεί ότι, επί μία δεκαετία, τη νάρκωνε και προσκαλούσε δεκάδες άγνωστους άνδρες να τη βιάζουν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Ο 71χρονος Ντομινίκ Πελικό την περασμένη εβδομάδα, αντιμετώπισε ενώπιος ενωπίω την πρώην σύζυγό του και τα τρία ενήλικα παιδιά τους, και εξέφρασε τη μεταμέλειά του για τη φρικιαστική ιστορία κατ’ εξακολούθησιν κακοποίησης. Χαρακτήρισε και τους 50 άνδρες που κατηγορούνται για τον βιασμό της Ζιζέλ, «βιαστές».

«Είμαι βιαστής, όπως όλοι οι άλλοι σε αυτή την αίθουσα», είπε στο δικαστήριο ο Πελικό ο οποίος, σήμερα, κατηγόρησε τον 43χρονο ως «ψεύτη», αφού, όπως ισχυρίστηκε, γνώριζε τι έκανε όταν συμμετείχε στο διαδικτυακό chatroom με τίτλο «χωρίς τη γνώση της». Από πλευράς του, ο 43χρονος ισχυρίστηκε ότι, ο Πελικό, τον είχε εκφοβίσει. «Είμαι θύμα του Πελικό», δήλωσε ενώ, στην ερώτηση του δικαστηρίου για το εάν η Ζιζέλ Πελικό είνια θύμα, απάντησε: «αυτό είναι κάτι άλλο, ήταν η γυναίκα του. Εγώ πιάστηκα σε παγίδα».

 Η δίκη που έχει συγκλονίσει τη Γαλλία αλλά και όλο τον κόσμο, συνεχίζεται.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις