ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παρέμβαση για τους πυρόπληκτους του Δήμου Ερυμάνθου από τον Σπύρο Σκιαδαρέση

Κοινοποίηση
Tweet

Ζήτησε στο Περιφερειακό συμβούλιο την έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας και την άμεση ανάληψη συντονισμένων πρωτοβουλιών προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στα συναρμόδια Υπουργεία

Tην έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας και την άμεση ανάληψη συντονισμένων πρωτοβουλιών προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στα συναρμόδια Υπουργεία ώστε να στρέψουν επιτέλους το βλέμμα και το ενδιαφέρον τους στους πυρόπληκτους της Δ.Ε. Τριταίας του Δήμου Ερυμάνθου 3,5 μήνες μετά την καταστροφική πυρκαγιά ζήτησε κατά τη συζήτηση του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα», Σπύρος Ν. Σκιαδαρέσης.

Στη συνεδρίαση στην οποία παρευρέθηκε αντιπροσωπεία των πυρόπληκτων κατοίκων και παραγωγών της περιοχής, ο κ. Σκιαδαρέσης εξέφρασε την αγανάκτησή του για τον διαχωρισμό των Ελλήνων πολιτών και την άδικη και άνιση μεταχείριση των κατοίκων της Αττικής και της ελληνικής περιφέρειας.

«Ως κάτοικος της ελληνικής περιφέρειας αισθάνομαι πολίτης β’ κατηγορίας. Τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης για την πυρόπληκτη Αττική ήταν άμεσα με την καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες να γίνεται σε χρόνο ρεκόρ, ενώ για την περιοχή μας, όπου εκατοντάδες παραγωγοί και κτηνοτρόφοι έχασαν το βιός τους ακόμη περιμένουμε… Είναι αδιανόητο εν έτει 2024 να γυρίζουμε πίσω τότε που Ελλάδα ήταν μόνο η Αθήνα. Είναι υποχρέωσή μας να αντιδράσουμε και μάλιστα δυναμικά ενάντια σε αυτή την κατάφωρη αδικία, στον αποκλεισμό των συμπολιτών μας από την ίση μεταχείριση», τόνισε ο κ. Σπύρος Σκιαδαρέσης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις