SPOTLIGHT

/

Με εγκεφαλική αιμορραγία η Μαρινέλλα που κατέρρευσε επί σκηνής στο Ηρώδειο - Αγωνία για τη μεγάλη ερμηνεύτρια - Πάγωσαν οι θεατές

Κοινοποίηση
Tweet

Στο τρίτο τραγούδι λιποθύμησε επί σκηνής

Νεότερη ενημέρωση 23.54 Με εγκεφαλική αιμορραγία στο νοσοκομείο Υγεία νοσηλεύεται η Μαρινέλλα, η οποία κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου κατά την διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο.

H Μαρινέλλα υπέστη βαρύ και εκτεταμένο εγκεφαλικό επεισόδιο και ενδέχεται να εισαχθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Υγεία.

Έχει υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις  με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα  ενώ σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές οι επόμενες ώρες θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες.

h μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια του Ηρωδείου, ενώ, στο πλευρό της βρισκόταν από το πρώτο λεπτό ο προσωπικός της γιατρός, ο οποίος και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Η ίδια επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Παρόλα αυτά, παρέμεινε στα παρασκήνια για περίπου μία ώρα πριν την παραλάβει το ασθενοφόρο, στις 22:20.

Πρώτη ενημέρωση: Ανησυχία για τη Μαρινέλλα που κατέρρευσε στη σκηνή στο Ηρώδειο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, η οποία αυτή την ώρα έχει διακοπεί.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια στο τρίτο τραγούδι έπεσε λιπόθυμη στη σκηνή, ενώ από την αρχή της συναυλίας της φάνηκε τουλάχιστον στους θεατές στις πρώτες σειρές ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Αυτόπτης μάρτυρας από τη δεύτερη σειρά είπε στο protothema ότι από την αρχή φαινόταν ότι δεν πατάει καλά στη σκηνή, ενώ στο τρίτο κομμάτι, δεν κοίταζε καθόλου τον κόσμο αλλά το μόνιτορ. Κάτι που φάνηκε παράξενο, αφού το «Τα λόγια είναι περιττά» είναι ένα κομμάτι το οποίο ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά και το έχει ερμηνεύσει δεκάδες φορές.

Η 86χρονη Μαρινέλλα την ώρα που τραγουδούσε το «Τα λόγια είναι περιττά» έπεσε στη σκηνή. Αμέσως επικράτησε αναστάτωση με τους ανθρώπους της παραγωγής της συναυλίας να σπεύδουν κοντά της και παράλληλα ειδοποιήθηκε γιατρός για τις πρώτες βοήθειες.

Η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Υγεία.

 

Η σπουδαία ερμηνεύτρια υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε κουραστεί τις προηγούμενες ημέρες στις πρόβες, καθώς είναι γνωστή η τελειομανία της.

Λίγα λεπτά μετά τη λιποθυμία της Μαρινέλλας, οι θεατές έλαβαν οδηγίες να αποχωρήσουν.

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής
Ακολούθησε, λίγη ώρα αργότερα, σχετική ενημέρωση για τη ματαίωση της συναυλίας. «Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση».

 
 Η μεγάλη συναυλία της Μαρινέλλας

Η παράσταση αποτελούσε μία κορύφωση της σπουδαίας μουσικής διαδρομής της Μαρινέλλας της τραγουδίστριας που με την ερμηνεία, το πάθος, την εκφραστικότητά, τη φωνή, το ταλέντο τη θεατρικότητα της, διαρκεί και ενώνει με τη μουσική της ολόκληρες γενιές Ελληνίδων και Ελλήνων.

Ήταν ένα  μουσικό ταξίδι με τη συμμετοχή του Αντώνη Ρέμου και πολυάριθμης ορχήστρας που είχε στόχο να αποτελέσει μια μεγαλειώδη μουσική εμπειρία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού ώστε να μαγέψει το Ελληνικό κοινό αλλά και ξένους που επισκέπτονται τη χώρα μας.

Η Μαρινέλλα έχει μια καριέρα σχεδόν έξι δεκαετιών και έχει χαρακτηριστεί «μύθος», λόγω του μεγάλου ρεπερτορίου, της ερμηνευτικής της δεινότητας, αλλά και της σχέσης της με το κοινό.

Η αποχώρηση της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού, έγινε συνοδεία θερμού χειροκροτήματος από το κοινό που είχε συρρεύσει στο Ηρώδειο για να την απολαύσει.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight