ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: «Mπούκαραν» σε σχολείο για να βρουν μια μαθήτρια

Κοινοποίηση
Tweet

Φόβος και αναστάτωση στο 4ο Γυμνάσιο Πύργου

Δεν έχουν… τελειωμό τα ολοένα και αυξανόμενα περιστατικά, πάσης φύσεως που βλέπουν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας.

Από κλοπές και διαρρήξεις μέχρι… εισβολές και εκβιασμούς.
Ένα ακόμα έρχεται να προστεθεί και να αναστατώσει μαθητές και εκπαιδευτικούς, αφού ομάδα Ρομά, «μπούκαρε» στο 4ο Γυμνάσιο του Πύργου, χθες το πρωί.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα εν λόγω άτομα -που ήρθαν στην πόλη από την Αθήνα, πήγαν στο σχολικό συγκρότημα αναζητώντας μια κοπέλα που πίστευαν ότι βρίσκεται εκεί. Ζητούσαν από τους παρευρισκόμενους να τους πουν εάν η μαθήτρια είναι στο σχολείο ή όχι.

Μετα από ώρα κι αφού ήδη είχαν προκαλέσει ταραχή σε μαθητές και καθηγητές οι ΡΟΜΑ, πείστηκαν ότι η κοπέλα δεν ήταν εκεί και αποχώρησαν.

Στο σχολείο έφθασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας προκειμένου να ελέγξουν την κατάσταση, ενώ πραγματοποίησαν και τακτικές περιπολίες μέχρι το τέλος του σχολικού ωραρίου. Πάντως, μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε γίνει γνωστό το για ποιο λόγο τα συγκεκριμένα άτομα αναζητούσαν την νεαρή, ποιος ήταν ο σκοπός τους και τι σχέση είχαν μεταξύ τους.

Όπως και να έχει, πρόκειται για ακόμα ένα περιστατικό που μόνο φόβο και προβληματισμό προκαλεί τόσο στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, όσο και στους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

*εφημερίδα "Πατρις"

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις