SPOTLIGHT

/

Αργύρης Αγγέλου: Πέρασαν 12 χρόνια μετά το Παρά Πέντε για να ξανακάνω τηλεόραση

Κοινοποίηση
Tweet

Πήγαιναν τόσο γρήγορα οι ρυθμοί της δουλειάς και οι μέρες περνούσαν τόσο γρήγορα, που καταλάβαινες ότι κάτι γίνεται αλλά δεν είχες το περιθώριο να το ζήσεις, ανέφερε

Ο Αργύρης Αγγέλου μίλησε για τις άκρως επιτυχημένες κωμικές σειρές «Σαββατογεννημένες» και το «Παρά Πέντε», στις οποίες συμμετείχε, και οι οποίες προβάλλονται μέχρι σήμερα.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή «Rainbow Mermaids», όπου περιέγραψε την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στον ρόλο του Λαζάρου από τις «Σαββατογεννημένες»: «Ήταν το πρώτο (σ.σ. σίριαλ), ήμασταν πολύ άγραφα χαρτιά με ένα τεράστιο ερωτηματικό. Πήγαινα στο γύρισμα με τα μάτια γουρλωμένα να ρουφήξω το παραμικρό. Δε θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μέρα που μου είπαν ότι θα πάω στο στούντιο να γνωρίσω την Κατιάνα Μπαλανίκα που θα κάνει την καθηγήτριά μου... ήταν στο μακιγιάζ και μου είπαν να πάω να με γνωρίσει. Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, πρόσθεσε: «Το 90% των σκηνών μου ήταν με την Κατιάνα Μπαλανίκα και τη Μάγδα Τσαγγάνη που έπαιζε τη μαμά μου. Όταν προχώρησε η εξέλιξη είχα και με τους υπόλοιπους. Θυμάμαι η πρώτη σκηνή που είχα με τις τρεις πρωταγωνίστριες και τον Σάκη Μπουλά ήταν μια σκηνή που ήμουν μεθυσμένος. Είχα τόσο άγχος και σκεφτόμουν πώς θα παίξω μπροστά στην Ελένη Ράντου, τον Σάκη Μπουλά και τη Ράνια Σχίζα. Θυμάμαι είχα ζητήσει να πιω μια γουλίτσα. Μπήκα μέσα τρέμοντας. Η σκηνή έγινε μια κι έξω».

Σχετικά με την εμπειρία του στο «Παρά Πέντε», ο Αργύρης Αγγέλου σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα παίξω σε μια σειρά, σε δύο τελικά, που θα είναι σαν και αυτές που έβλεπα εγώ και θαύμαζα. Δηλαδή οι Τρεις χάριτες, το Dolce Vita, το Είσαι το Ταίρι. Διαχρονικές σειρές που έχουν μείνει. Δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα μου δινόταν η ευκαιρία να παίξω σε κάτι τέτοιο. Από εκεί και πέρα, από εκείνη την περίοδο, δεν θυμάμαι πολλά πράγματα με την έννοια ότι δεν το ζήσαμε. Ήταν τόση η δουλειά, τόση η πίεση... Επίσης οι περισσότεροι, αν όχι όλοι μας, κάναμε και θέατρο παράλληλα. Αυτό σήμαινε ότι κάναμε 10 -12 ώρες τη μέρα γύρισμα, συνήθως και Σάββατα γιατί δεν προλαβαίναμε, πεντάωρη πρόβα ή όταν είχαμε παράσταση τετράωρη, οπότε οριακά κοιμόσουν 5 ώρες. Ήθελες και μια ώρα να αποφορτιστείς. Πήγαιναν τόσο γρήγορα οι ρυθμοί της δουλειάς και οι μέρες περνούσαν τόσο γρήγορα, που καταλάβαινες ότι κάτι γίνεται αλλά δεν είχες το περιθώριο να το ζήσεις. Το κατάλαβα όταν τελείωσε και τώρα».

Σε άλλο σημείο, ο ηθοποιός σχολίασε: «Πέρασαν 12 χρόνια μετά το Παρά 5, για να ξανακάνω τηλεόραση».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight