SPOTLIGHT

/

Η συγκίνηση του Φ. Σεργουλόπουλου που είχε συνεργαστεί με τον Γιάννη Μόρτζο

Κοινοποίηση
Tweet

Είχαμε μια σκηνή στο "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" και δεν μπορούσα να του μιλήσω από τη συγκίνηση, είπε ο δημοφιλής παρουσιαστής

Ο τηλεπαρουσιαστής και ηθοποιός Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για την απώλεια του σπουδαίου ηθοποιού Γιάννη Μόρτζου στον αέρα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον», στην  ΕΡΤ1, το πρωί της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου 2024.

Ο γνωστός παρουσιαστής, αναφέρθηκε ιδιαίτερα συγκινημένος σε μια σκηνή που είχαν οι δυο τους στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που ήταν & η τελευταία τηλεοπτική δουλειά του Γιάννη Μόρτζου.

Συγκεκριμένα, περιέγραψε πως: «Με τον Γιάννη Μόρτζο είχαμε συνεργαστεί στον "Πλάτανο", ήταν ο μπαμπάς μου. Ήταν η τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση! Έκανε τον πατέρα μου, ο οποίος εμφανιζόταν σε μένα με τη μορφή της μνήμης, δηλαδή ως… φάντασμα και γενικότερα ερχόταν έτσι σε εκείνη τη δεύτερη σεζόν αυτής της σειράς».

Και πρόσθεσε: «Και είχα μια σκηνή, θυμάμαι, σε ένα πάρκο μαζί με τον Γιάννη Μόρτζο, στο τέλος της δεύτερης σεζόν, που ήταν πάρα πολύ συγκινητική και δεν μπορούσα να του μιλήσω από τη συγκίνηση. Είχαμε έναν διάλογο που τον ευχαριστούσα…».

«Παιδιά, το λέω και συγκινούμαι…», είπε στο τέλος συγκινημένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος όπως ανέφερε το protothema.gr.

Γυρίσματα της σειράς "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" είχαν γίνει και στην περιοχή της Ζαχλωρούς στην Αχαΐα.

Ο Γιάννης Μόρτζος με καταγωγή από τη Σάμο, πέθανε το πρωί της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου 2024 σε ηλικία 83 ετών, λίγο πριν κλείσει τα 84 του χρόνια, μετά από σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την υγεία του.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης από «Το Σπίτι του Ηθοποιού»: «Σήμερα το πρωί στις 11:30 δυστυχώς χάσαμε τον αγαπημένο μας ηθοποιό Γιάννη Μόρτζο... Η είδηση αυτή μας γέμισε όλους μεγάλη θλίψη. Καλό σου ταξίδι Γιάννη...», έγραφε η λεζάντα της δημοσίευσης.

Με την Πηνελόπη Πιτσούλη και τον Τάσο Χαλκιά σε σκηνή της σειράς "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο".

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight