SPOTLIGHT

/

Ν. Δραγούμη: «Είχαν πει στον μπαμπά μου ότι θα έρθει το Ηθών να με μαζέψει»

Κοινοποίηση
Tweet

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ1 «Αρχελάου 5»

Η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη που πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ1 «Αρχελάου 5» μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στούντιο 4», μεταξύ άλλων για τις γυμνές φωτογραφίσεις που έκανε παλαιότερα και στις φορές που εμφανίστηκε γυμνόστηθη σε σειρές και ταινίες.

«Κάποτε έκανα γυμνή φωτογράφιση σε αντρικό περιοδικό με τον Τάκη Διαμαντόπουλο, ήμουν η μούσα του για πολλά χρόνια. Πάλι ήταν πολύ προστατευμένο, αλλά εκεί ήταν μετά τα παιδιά. Έρχομαι από μία εποχή με τα δραματικά σίριαλ που έπαιζα, όπου ήταν αυτονόητο στο καθένα να υπάρχει γυμνό. Τώρα δεν υπάρχει πουθενά. Θυμάμαι μια φορά βλέπαμε τηλεόραση με τους γονείς μου και πέρασε τρέιλερ σειράς και ταινίας -και στις δύο ήμουν γυμνόστηθη! Δεν είχαν πρόβλημα» είπε, ενώ πρόσθεσε:

«Μια φορά η θεία μου πήρε τον μπαμπά μου και του είχε πει “Θα έρθει το Ηθών να μαζέψει τη Ναταλία στο τέλος. Στην τηλεόραση κάνει γυμνά, μήπως δεν είναι σωστό;”. Ο μπαμπάς μου της είπε πως είναι μέσα στη δουλειά μου. Με ήξερε τόσο καλά, νιώθω ότι δεν είχα ίχνος χυδαιότητας. Ήταν πιο τρομακτικό να βλέπεις ερωτική σκηνή άλλων, στις δικές μου πήγαινα στην κουζίνα να πάρω ένα ποτήρι νερό».

«Θα ήμουν πιο τολμηρή αλλά με “κράτησαν” τα παιδιά μου»
«Υπήρχε λίγο η εντύπωση ότι είμαι πιο ανάλαφρη και ότι έχω περάσει πιο καλά, διότι στο θέατρο πρέπει να έχεις ένα βάρος και έναν πόνο. Υπάρχει βέβαια αλήθεια σε αυτό, όχι ότι πρέπει και προς Θεού, θέλουμε να είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι αλλά ό,τι κακό συμβαίνει στη ζωή σου, μπαίνει μέσα και βγαίνει μέσω της τέχνης σου», είπε ακόμη η Ναταλία Δραγούμη.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight